Teknik Çizim Hizmeti

Patent tescili ya da faydalı model tescili için teknik çizimler gerekmektedir. Bu teknik çizimlerin olması gereken bir şartnamesi bulunmaktadır.

Patent dosyalarında fotoğraf ve ya video kullanılamamaktadır. Patent dosyalarında sadece teknik çizim olmalıdır. Bu teknik çizimler beyaz fon üzerine siyah çizgisel olmalıdır. Patent teknik çizimi içerisinde ölçüler olmamalıdır. Çizimde bulunan her bir önemli unsur numaralandırılmalıdır. Bu numaralar tarifname içerisinde de açıklanmalıdır.

Çoğu zaman müşterilerimizin / müvekkillerimizin patent teknik çizimi hususunda sıkıntılar yaşadığını görmekteyiz. Bu nedenle müşteri müvekkillerimize patent teknik çizimi hizmeti de vermekteyiz. Bu hizmeti çizilecek olan buluşa göre değerlendiriyoruz. Eğer basit bir çizim söz konusu ise bu çizimi çoğu zaman ücretsiz olarak herhangi bir talepte bulunmadan gerçekleştirmekteyiz. Ancak biraz komplike çizimler söz konusu ise; bunu kendiniz gerçekleştirebileceğiniz gibi bizler de bu çizimi gerçekleştirmekteyiz. Patent teknik çizimi hizmetini sadece müvekkillerimizin problemlerini çözmek için vermekteyiz.

Bu hizmetimiz kapsamında; patent başvurusu ve sonraki süreçleri bizlerle yönetmeniz sizi ayrıcalıklı kılacaktır. Muhakkak patent teknik çizimi konuyu detaylı anlatmalıdır. Ayrıca patent teknik çizimi öyle olmalıdır ki; patent dosyanızı okumayan ama sadece resimlerine bakan kişilerin konuyu anlayabileceği şekilde detaylı olmalıdır.

Bilindiği gibi patent dosyaları mühendis ve aynı zamanda patent vekili olan kişiler tarafından gerçekleştirilmelidir. Kızılay Patent ve Mühendislik ofisi olarak bünyemizde bulunan mühendisler sayesinde hem patent teknik çiziminiz yapılabilmekte hem de patent dosyalarınız uzman bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

Sizlerin eğer bir patent teknik çizimi ya da patent tescil başvurusu konularında bir ihtiyacınız söz konusu ise muhakkak bizimle iletişime geçiniz.

Bizlere ulaşmak için gerekli iletişim şekillerini iletişim bölümünden görüntülüyebilirsiniz.

ADRES BİLGİLERİ

Ehlibeyt Mah. Ceyhun Atıf Kansu Cad. Gözde Plaza 130 /36 Çankaya - Ankara

ONLINE BAŞVURU FORMU
Sohbete Başla
Merhabalar size nasıl yardımcı olabiliriz? Whatsapp üzerinden hemen sohbete başlayabilirsiniz.