Sorunsuz Marka Tescil İçin Ankara Marka Patent Firmaları

Günümüzde artık gelişen teknoloji sayesinde firmalar, yaptıkları AR – GE çalışmaları sonucunda birçok farklı ürünün geliştirmesini yapmakta ve ürün çeşitliliğinin olabilmesi için bu ürünleri piyasaya çıkarmaktadır. Firmanın piyasaya çıkardığı ürünler, tüketiciler tarafından daha kolay tanınabilmesi ve aynı zamanda rakip firmanın ürünleri arasından fark edilebilmesi bir marka adı altında piyasaya sunulmaktadır. Bu nedenle firmaların ürün geliştirme çalışmalarının yanı sıra markalaşma adına yaptıkları çalışmalar da son derece önemlidir. Bir marka oluşturmak, her ne kadar kolay gibi görünse de ne yazık ki uzun soluklu ve titiz bir şekilde sürdürülen çalışmalar sonucunda markalaşma süreci tamamlanmaktadır. Ancak profesyonel vekil firmalarla yapılan ön çalışmalar sizi bütün bu sürecin zorluğundan kurtaracaktır.

Firmaların özenle ve titizlikle oluşturdukları markaları, tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi ülkemizde de marka hırsızlığı sebebiyle zarar görebilmektedir. Markanın ya da ürünlerin oluşum sürecinde hiçbir katkısı olmayan kişiler, markanın ismini kullanarak sahte ürünleri tüketicilere ucuz fiyatlarla satmakta ve hem markanın satış oranlarını düşürmekte hem de markanın tüketicinin gözünde sahip olduğu kaliteli imajını zedelemektedir. Bu nedenle firmaların, sahip oldukları markalarını tescil ettirmeleri ve marka üzerinde izinsiz kullanım tespit edildiğinde yasal haklarını kullanabilecekleri bir hakka sahip olmalıdırlar.

Marka tescili için öncelikle marka isim sorgulamasının yapılması gerekmektedir. Marka isim sorgulaması markanın başka markalarla benzerliğinin olup olmadığını tespit etmek için yapılmaktadır. Bir benzerlik tespit edilmesi durumunda markanın tescili yapılamamakta ve ya farklı yönlendirmelere girilmektedir. Ankara marka patent firmaları arasında bulunan Kızılay Patent, marka isim sorgulaması konusunda müşterilerine kaliteli ve detaylı bir hizmet sunabilmektedir. Ankara marka patent firmaları arasında bulunan Kızılay Patent aracılığı ile marka ya da patent tescili için başvurunuzu yapmadan önce başvurunuzun tehlikeye girmemesi için mutlaka gerekli ön araştırmaların yapılmasını sağlamalısınız.

Ankara marka patent firmaları arasında bulunan Kızılay Patent firması, memnuniyetle marka tescil başvurunuzun ve patent başvurularınızın onaylanması için gerekli ön araştırmalarda size yardımcı olacaktır. Firmamız sektörde uzun zamandır var olmanın getirdiği deneyimle, size yol gösterecek ve marka tescil başvurunuzdan sonra da marka takibi için de sizlere hizmet verecektir. Ankara marka patent firmaları arasında bulunan Kızılay Patent firması ile dilerseniz iletişim numaralarımız aracılığı ile iletişim kurabilir ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

# İlginizi Çekebilir

ADRES BİLGİLERİ

Ehlibeyt Mah. Ceyhun Atıf Kansu Cad. Gözde Plaza 130 /36 Çankaya - Ankara

ONLINE BAŞVURU FORMU
Sohbete Başla
Merhabalar size nasıl yardımcı olabiliriz? Whatsapp üzerinden hemen sohbete başlayabilirsiniz.