Όχι Όνομα

İsim patenti

Marka ve patent kavramları günümüzde sıklıkla birbirine karıştırılabilmekte, aynı anlama sahipmiş gibi birbirinin yerine kullanılabilmektedir. Ancak marka ve patent kavramları birbirinden tamamen farklı iki kavramdır. μάρκα, firmaların piyasaya çıkardıkları ürün ya da hizmetlerini tüketicilere tanıtabilmek amacıyla kullandıkları sözcük, şekil, sembol ya da işaretlere verilen isimdir. Patent ise firmaların fikri sermayelerinin korunması için fikir sahiplerine verilen bir haktır. Kısacası marka tescili ve patent tescili birbirinden tamamen farklı iki kavramdır. Patenti alınmış bir ürünün markasının tescili yapılabilmektedir. Aynı zamanda firmaların isminin de isim patenti ya da başka bir deyişle marka tescili gerçekleştirilebilmektedir.

İsim tescili bir markanın isminin tescilinin alınması anlamına gelmektedir. Yukarıda da belirtmiş olduğumuz üzere marka tescili, isim tescili ya da başka bir deyişle isim patenti profesyonel gerçekleştirilmelidir. Profesyonel olmayan kişiler tarafından yerleşmiş olan yanlış bir kullanım olan İsim patenti ile aslında marka tescili bahsedilmektedir. καταχώρισης εμπορικού σήματος; ürün ya da hizmetlerin tanıtımı için kullanılmakta olan ifadelerin tescil edilmesidir. marka tescili yapılarak, marka isminin yabancı kişiler tarafından kullanılarak haksız kazanç elde edilmesi engellenmektedir. Bu nedenle firmaların marka tescili konusuna büyük bir önem vermeleri gerekmektedir. Marka tescili firmaları, ileride yaşayacakları maddi ve manevi zararlardan büyük bir ölçüde korumaktadır.

İsim patenti kavramı, marka tescili konusunda profesyonel ve deneyimli olmayan kişilerin sıklıkla kullanmakta olduğu bir kavramdır. Eğer marka tescili başvurunuzda size yardımcı olması için seçtiğiniz firma isim patenti kavramını kullanmaktaysa, seçtiğiniz firmanın ne yazık ki size başvurunuzun olumlu bir şekilde sonuçlanması için profesyonel bir hizmet veremeyeceğinden emin olabilirsiniz. Marka tescili ismiyle kanunlarda geçmekte olan bir ifade hakkında bilgi sahibi olmayan bir kişi, marka tescili için gerekli olan marka sorgulama ve daha sonra yapılacak olan tescil kontrollerinde bir hata yapmaya oldukça yatkındır. ως εκ τούτου, marka tescil işlemlerinizin profesyonel bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla uzun zamandır sektörde kaliteli hizmeti ile tanınmakta olan Kızılay Patent firmasına güvenebilirsiniz. Deneyimli ve güvenilir ekibimiz marka tescil başvurunuzun her detayıyla özenle ilgilenecek ve meydana gelen her gelişmeden sizi anında haberdar ederek bilgilendireceklerdir.

# Μπορεί να ενδιαφέρουν

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ : 0 312 417 41 77
Φαξ : 0 312 229 36 79
αυτοκίνητο : 0 542 417 41 77
email : bilgi@kizilaypatent.com.t είναι
Skype : kizilaypatent

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

    Bayt Maher. Η Cad Ceyhun Atif Kansu. επανεξέταση Plaza 130 /36 Çankaya - Άγκυρα

    ONLINE ΑΙΤΗΣΗ
    Ξεκινήστε τη συνομιλία
    γεια πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε? Μπορείτε να ξεκινήσετε να συνομιλείτε αμέσως στο Whatsapp.