Tuotemerkin valituksen lausunnon

tavaramerkin rekisteröinnin sürecinde Türk Patent Enstitüsü Bülteninde yayınlanan bir markaya yapılan itirazın ardından marka başvurusu sahibi tarafından markaya yapılan itiraza karşı görüş verme hakkı verilir.

Türk Patent Enstitüsü tarafından merkki sahibine bu durumu belirten ve “itiraz ile ilgili karşı görüşlerinizi içeren belge ve bilgilerin bir aylık süre içerisinde bildirilmesi, herhangi bir bildirimde bulunulmaması halinde itiraz mevcut bilgi ve belgelerle birlikte incelenecektir.” cümlelerini içeren bir yazı ile bildirimde bulunur. Tänä kesänä esitettyjen väitteiden vastaanottamisen jälkeen omistajan tavaramerkin hakemuksen on oikeus antaa lausuntoja toisin kuukauden kuluessa. marka başvurusu na yapılan itiraza karşı görüş verilmesi durumunda itirazın incelemesi verilen karşı görüş ile birlikte yapılır. Yapılan İtiraza bir ay içerisinde herhangi bir karşı görüş verilmemesi halinde markaya yapılan itiraz incelenir. İtirazlara belirtilecek karşı görüşler, gelecek itiraza göre bir çeşit savunma niteliğindedir. Belirtilen karşı görüşler de genellikle yapılan itirazın markanın tescil edilebilirliğine engel oluşturan bir itiraz olmadığı beyan edilir.

marka başvurusu itirazına karşı görüş belirtme konusunda bilgi danışmak ve karşı görüş dosyalarının hazırlanmasında vekillik veya danışmanlık hizmeti almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

# Saatat olla kiinnostavaa

OTA YHTEYTTÄ

Puh : 0 312 417 41 77
Faksi : 0 312 229 36 79
auto : 0 542 417 41 77
Sähköposti : bilgi@kizilaypatent.com.t on
Skype : kizilaypatent

    ADDRESS

    Bayt Maher. Ceyhunin Atif Kansu Cad. tarkastelu Plaza 130 /36 Çankaya - Ankara

    Sähköinen hakemuslomake
    Aloita chatti
    hei kuinka voimme auttaa sinua? Voit aloittaa chatin heti Whatsappissa.