Tuotenimi Kysely

tuotenimi haku

Roolia maamme ja loi brändin edistämisessä tuotteita tai palveluja kuluttajille ympäri maailmaa on melko suuri. Kuluttajat pystyvät tunnistamaan tuotteen ja erottavat sen kilpailijoista ansiosta tuotemerkeistä. Yhdessä pitkään on käsitys, että brändin hallinnan prosessi loi ammattitaitoinen henkilökunta on valmis seurauksena huolellista tutkimus. Päätyttyä muodostumisen prosessia, jossa vahva brändi tavaramerkki, ja se on estettävä luvaton käyttö tuotemerkin. Oman brändin tavaramerkin rekisteröintiä ei voi käyttää kuka tahansa ilman lupaasi ja ei voida sanoa saada epäreilua hyötyä. Böyle bir durumun varlığını tespit etmeniz halinde ise sahip olduğunuz yasal hakları kullanarak hukuki yollara başvurabilirsiniz. Markanızı oluşturmak için harcadığınız kaynaklar ve emeğiniz düşünüldüğünde marka tescili son derece önemli konular arasında bulunmaktadır.

Türkiye içerisinde marka tescili Türk Patent Enstitüsü tarafından gerçekleştirilmektedir. Marka tescili için TPE’ne başvurmadan önce mutlaka tuotenimi haku işleminin yapılması gerekmektedir. Bu işlem ile markanızın daha önce başka bir kişi ya da firma tarafından kullanılıp kullanılmadığı öğrenilmekte böylece marka tescilinizin onayı riske atılmamaktadır. Marka isim sorgulama ile markanızı oluşturan şekil, işaret ya da ifadenin daha önce kullanılıp kullanılmadığı araştırılacaktır. Eğer elde edilen veriler sonucunda bir benzerlik tespit edilmişse, yapacağınız bazı değişiklikler ile benzerlikleri ortadan kaldırabilir ve marka tescilinizi yaptırabilirsiniz.

Eğer marka tescili başvurunuz öncesinde tuotenimi haku işlemi yapılmazsa ve markanızın başka markalarla olan benzerlikleri bulunuyorsa ne yazık ki marka tescil başvurunuz TPE tarafından reddedilecektir ve bu durumda sizin harcadığınız zaman ve kaynakların boşa gitmesi, tüm çalışmalarınıza en baştan başlamanız gerektiği anlamına gelmektedir. siksi tuotenimi haku marka tescilinizin onaylanmasının son derece önemli bir parçasıdır ve mutlaka bu konuda profesyonel olarak hizmet veren kişiler tarafından detaylı bir şekilde yapılmalıdır.

Kızılay Patent firması olarak uzun zamandır sektörde kaliteli ve güvenilir bir hizmet vermek için tüm çalışmalarımızı gerçekleştirmekteyiz. Jos olet tuotenimi haku işleminiz için profesyonel bir yardım almak, marka tescilinizin problemsiz bir şekilde onaylanmasını istiyorsanız, bizimle iletişime geçebilir ve ekibimizin deneyiminden faydalanabilirsiniz.

# Saatat olla kiinnostavaa

OTA YHTEYTTÄ

Puh : 0 312 417 41 77
Faksi : 0 312 229 36 79
auto : 0 542 417 41 77
Sähköposti : bilgi@kizilaypatent.com.t on
Skype : kizilaypatent

    ADDRESS

    Bayt Maher. Ceyhunin Atif Kansu Cad. tarkastelu Plaza 130 /36 Çankaya - Ankara

    Sähköinen hakemuslomake
    Aloita chatti
    hei kuinka voimme auttaa sinua? Voit aloittaa chatin heti Whatsappissa.