ブランドアピールに対する引数

商標登録 sürecinde Türk Patent Enstitüsü Bülteninde yayınlanan bir markaya yapılan itirazın ardından marka başvurusu sahibi tarafından markaya yapılan itiraza karşı görüş verme hakkı verilir.

Türk Patent Enstitüsü tarafından ブランド sahibine bu durumu belirten ve “itiraz ile ilgili karşı görüşlerinizi içeren belge ve bilgilerin bir aylık süre içerisinde bildirilmesi, herhangi bir bildirimde bulunulmaması halinde itiraz mevcut bilgi ve belgelerle birlikte incelenecektir.” cümlelerini içeren bir yazı ile bildirimde bulunur. この手紙の通知の時点で、商標出願人は、1 か月以内になされた異議に対して反対意見を述べる権利を有します。. marka başvurusu na yapılan itiraza karşı görüş verilmesi durumunda itirazın incelemesi verilen karşı görüş ile birlikte yapılır. Yapılan İtiraza bir ay içerisinde herhangi bir karşı görüş verilmemesi halinde markaya yapılan itiraz incelenir. İtirazlara belirtilecek karşı görüşler, gelecek itiraza göre bir çeşit savunma niteliğindedir. Belirtilen karşı görüşler de genellikle yapılan itirazın markanın tescil edilebilirliğine engel oluşturan bir itiraz olmadığı beyan edilir.

marka başvurusu itirazına karşı görüş belirtme konusunda bilgi danışmak ve karşı görüş dosyalarının hazırlanmasında vekillik veya danışmanlık hizmeti almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

# あなたが対象となり得ます

お問い合わせ

電話番号 : 0 312 417 41 77
ファックス : 0 312 229 36 79
車 : 0 542 417 41 77
メール : bilgi@kizilaypatent.com.tです
スカイプ : kizilaypatent

    ADDRESS

    Baytマヘル. Ceyhun アティフ・カンスカドミウム. レビュー広場 130 /36 Çankaya - アンカラ

    オンライン申込書
    チャットを始める
    こんにちは? Whatsappですぐにチャットを開始できます.