tyrkisk-patent

türk patent

Med økende teknologiske muligheter har tilrettelagt en betydelig andel av forskning og utvikling utført arbeid. Nå er mange selskaper kan utvikle nye ideer for å forbedre sine teknologiske evner og kapasitet med produkter og tjenester de utviklet disse ideene kan. Men uansett hvor avansert teknologi for å realisere produksjon og produsert en ny idé å utvikle denne ideen er en vanskelig prosess, både materielle og ånde. Som et resultat av intensiv arbeidskraft og idéutvikling prosess der det er bruk av selskapets ressurser og kontakter, bu fikirlerin oluşumunda ve gelişiminde herhangi bir katkısı olmayan kişilerin izinsiz bir şekilde kullanması ve haksız kazanç elde etmesinden korumak zorundadırlar. Bu noktada ise tyrkisk-patent Enstitüsü devreye girmektedir.

tyrkisk-patent Enstitüsü, firmaların ve kişilerin geliştirdikleri fikri sermayelerini koruma altına almak üzere kurulmuş olan bağımsız bir kuruluştur. tyrkisk-patent Enstitüsü fikir sahiplerine ya da firmalara patent belgesi vererek, uzun bir çalışma sürecinde oluşturmuş oldukları fikirleri üzerinde hak sahibi olmalarını sağlamaktadır. Böylece fikri sermayenin oluşum sürecinde hiçbir katkısı olmayan 3. Kişiler bu fikirleri kullanarak haksız kazanç elde edememektedirler. Böyle bir durumun yaşanması durumunda ise patent sahipleri hukuki yollara başvuracak yasal haklara sahip olmaktadır. derfor tyrkisk-patent Endüstrisi fikri sermayeyi korumak üzere hizmet vermektedir. Böylece hem ülke gelişimine katkı sağlanmakta hem de patent sahiplerinin hakları korunmuş olmaktadır.

Eğer sizin de geliştirdiğiniz ve tamamen özgün olduğunu düşündüğünüz bir fikriniz varsa tyrkisk-patent Enstitüsüne başvurarak patent tescili yaptırabilirsiniz. Patent için başvuru yapmadan önce mutlaka patent sorgulaması yaptırmalı ve fikrinizin daha önce başka bir kişi ya da kurum tarafından kullanılmadığından, tamamen özgün olduğundan emin olmalısınız. Özgün olmayan, daha önce kullanılmış olan fikirler TPE tarafından onaylanmamaktadır.

tyrkisk-patent Enstitüsü bağlı işlem yapmaya yetkili vekil bir firma olan Kızılay Patent ile patent tescil sürecinizi kısa bir süre içerisinde, istediğiniz şekilde sonuçlandırabilirsiniz. Vårt selskap, patent sorgulaması yaparak fikrinizin özgün olup olmadığını detaylı bir şekilde araştırır ve gerekli şekilde sizi yönlendirerek patent tescil başvurunuzda herhangi bir sıkıntı yaşamanızı engellemek üzere hizmet verir. Deneyimli ve uzman personelimiz, patent tesciliniz onaylanana kadar her adımı titizlikle denetleyerek, süreci profesyonel bir şekilde yönetir.

# Du kan være av interesse

ADRESSE

Bayt Maher. Den Ceyhun Atif Kansu Cad. gjennomgang Plaza 130 /36 Çankaya - Ankara

Elektronisk søknadsskjema
Start Chat
hei hvordan kan vi hjelpe deg? Du kan begynne å chatte umiddelbart på Whatsapp.