Имя Регистрация Запрос

isim tescil sorgulama

Ваша компания или ваши продукты и услуги, которые вы производите и предлагаете потребителю., Вам необходимо зарегистрировать свой товарный знак, что позволит его легко воспринимать и узнавать широкой публикой, чтобы предотвратить его использование иностранцами без вашего согласия.. Благодаря регистрации торговой марки, может помешать кому-либо получить несправедливое преимущество, используя ваш труд без вашего разрешения, Если вы обнаружите такую ​​ситуацию, вы можете предотвратить ее, используя свои законные права.. Учитывая время и ресурсы, которые вы тратите на создание бренда и продукта, Чтобы защитить свой труд, вы должны зарегистрировать свой товарный знак..

Marka tescili işlemleri ülkemizde Türk Patent Endüstrisi tarafından gerçekleştirilmektedir. Marka tescilinizin onaylanması için TPE’ne başvurmadan önce mutlaka isim tescil sorgula işlemlerini gerçekleştirerek, markanızda kullandığınız işaret, sembol ya da ifadelerin bir başkası tarafından daha önce kullanılıp kullanmadığını tespit etmelisiniz. Eğer isim tescili sorgulama sonucunda, markanın daha önce başka birisi tarafından tescil edildiği tespit edilirse, Türk Patent Enstitüsü başvuru yapmanız halinde marka tescilinizi onaylamayacaktır. Bu nedenle marka tescilinizin onaylanması için isim tescili sorgula sonucunda elde edilen veriler büyük bir önem taşımaktadır. Yapılan isim tescil sorgulama sonucunda tespit edilen benzerlikleri yapacağınız çalışmalarla ortadan kaldırmalı ve marka tescilinizi daha sonra yapmalısınız.

İsim tescili sorgulama işlemleri oldukça dikkatli bir şekilde yapılmalıdır. Bu işlem sonucunda elde edilecek olan veriler marka tescilinizin kabul edilmesi ya da reddedilmesinde büyük rol oynamaktadır. Elde edilen veriler, markanızın benzerlikler taşıdığını göstermekte ise mutlaka profesyonel bir şekilde sizi yönlendirecek ve gereken değişiklikleri yapmanızı sağlayacak bir ekip ile birlikte çalışmalısınız.

Kızılay Patent firması olarak uzun zamandır deneyimli ve profesyonel ekibimizle birlikte müşterilerimize isim tescil sorgulama alanında hizmet vermekte, marka tescil sürecinizi profesyonel bir şekilde yürütmekteyiz. Firmamızın deneyimli ve uzman ekibi büyük bir emek ortaya koyarak oluşturduğunuz markanızın isim tescili sorgulama işlemlerini özenle gerçekleştirecek ve herhangi bir benzerlik tespit edilmesi durumunda sizi doğru bir şekilde yönlendirerek marka tescilinizin tehlikeye girmesini engelleyecektir. Firmamızın deneyim ve tecrübesinden faydalanarak marka tescilinizin onaylanmasını sağlayabilir, bunun için gereken tüm adımların titizlikle atılmasını sağlayabilirsiniz.

# Вы можете быть интересны

КОНТАКТЫ

телефон : 0 312 417 41 77
факс : 0 312 229 36 79
автомобиль : 0 542 417 41 77
E-mail : bilgi@kizilaypatent.com.t является
Skype : kizilaypatent

    АДРЕС

    Bayt Maher. Джейхун Атиф Канзу Cad. обзор Плаза 130 /36 Чанкая - Анкара

    ONLINE ЗАЯВКА
    Начать Чат
    привет как мы можем вам помочь? Вы можете сразу же начать общаться в WhatsApp.