Patent Firmaları

Patent firmaları, TPE nezdinde işlem yapma yetkisine sahip olan firmalardır. Patent firmaları nın tam olarak anlaşılabilmesi için öncelikle patent vekili ve marka vekili kavramlarının ne olduğunu bilmek gerekmektedir.

Patent vekili, TPE nezdinde Patent tescili, faydalı model tescili, endüstriyel tasarım tescili ve entegre devre topografyası tescili işlemlerini yapmaya yetkili kişilerdir. Marka vekili ise TPE nezdinde Marka tescili, endüstriyel tasarım tescili ve coğrafi işaret tescili işlemlerini yapmaya yetkili kişilerdir. Bünyesinde marka vekili ve patent vekili bulunan ve iş alanında “marka ve patent işlemlerini yapmak” ifadesi yazan firmalar patent firmaları ya da başka bir deyişle patent vekil firmaları dır. Bu özelliklere sahip olmayan firmalar ise patent firmaları ya da başka bir deyişle patent vekili firmaları değildir. Bu firmalar danışmanlık firmalarıdır. Patent firmaları kendi bünyesinde bulunan vekiller sayesinde herhangi bir noter vekaleti gerekmeden müvekkilleri adına işlem yapabilmektedirler.

Patent firmaları, uluslararası tescil durumlarında yurtdışındaki patent firmaları ile partner çalışmak durumundadır. Aynı durum yurtdışındaki patent firmaları nın da Türkiye’de ki patent firmaları ile çalışması zorunluluğunu ortaya çıkartmaktadır.

Kızılay Patent olarak biz de Patent firmaları arasında ya da başka bir deyişle patent vekil firmaları arasında bulunmaktayız. Kızılay Patent olarak Türkiye’nin 81 iline de patent firmaları nın vermiş olduğu her türlü marka, patent, faydalı model, endüstriyel tasarım tescili, coğrafi işaret tescili ve bu işlemlerin uluslararası tescillerini profesyonelce bir şekilde vermekteyiz.

AnkaraAntalya, Adana, Hatayİskenderun, İstanbulİzmir, ErzurumEskişehirGaziantep, Malatya, TrabzonKocaeliİzmitÇorumDenizliOrduKayseriKırıkkale, Düzce, Konya, Bursa, Adıyaman, Afyonkarahisar, Afyon, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Çanakkale, Çankırı, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Antep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Antakya, Iğdır, Isparta, Kahramanmaraş, Maraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Adapazarı, Kütahya, Manisa, Mardin, Mersin, İçel, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, SiirtSinop, Sivas, Şanlıurfa, Urfa, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Tunceli, Uşak, Van, Yalova, Yozgat ve Zonguldak gibi Türkiye’nin 81 iline de Kızılay Patent ve Mühendislik Ofisi olarak hizmet vermekteyiz.

Siz de eğer patent firmaları içerisinde belli bir tecrübe, bilgi birikime sahip, şeffaf, etik, müşteri memnuniyeti, zaman ve aciliyet bilincinde kişilerle çalışmak isterseniz bizimle iletişime geçiniz.

# İlginizi Çekebilir

ADRES BİLGİLERİ

Ehlibeyt Mah. Ceyhun Atıf Kansu Cad. Gözde Plaza 130 /36 Çankaya - Ankara

ONLINE BAŞVURU FORMU
Sohbete Başla
Merhabalar size nasıl yardımcı olabiliriz? Whatsapp üzerinden hemen sohbete başlayabilirsiniz.