patent soek vir die nastrewing van tegnologiese ontwikkelings

doen patent soek na die nastrewing van tegnologiese ontwikkelings, een van die mees intelligente gedrag gedoen moet word.

omdat, Daar is dalk 'n paar jaar gelede, veral in patentaansoeke uit baie maatskappye die bekendstelling van hul produkte. Van hierdie rede die patent aansoeke vore selfs vrygestel produk kan ontleed. Patent gedoen vir die vroeë opsporing van patentaansoeke en navorsing of tegnologie moet óf word.

ondersoek van die patent aansoeke of vroeg opgemerk, Dit bied die wetlike probleme wat mag ontstaan ​​in die voorkoming en progressiewe proses. Dit bied beide die tegnologie nie voorheen bewus van of monitering.

Teknolojinin erkenden takibi;

  • Rakiplerin önünde fark oluşturacaktır.
  • Patent konusu ürünün daha piyasaya sürülmeden geliştirilmesini sağlayacaktır.
  • Patent konusu ürünün daha piyasaya sürülmeden sizin tarafınızdan geliştirilerek belki de kendi adınıza yaptığınız gelişmeye patent almanızı sağlayacaktır ve rakiplerinizin önünü kesecektir.
  • Bilgi ve birikim dağarcığınızı geliştirecektir.

Kızılay Patent olarak biz teknolojinin takibi için şiddetle düzenli olarak patent araştırması yapılmasını tavsiye etmekteyiz. Eğer ki patent araştırması hakkında yardımcı olmamızı isterseniz bizimle iletişime geçiniz.

# Jy kan van belang wees

ADRES

Bayt Maher. Die Ceyhun Atif Kansu Cad. hersiening Plaza 130 /36 Çankaya - Ankara

Aanlyn-aansoekvorm
Begin Chat
hallo hoe kan ons jou help? Jy kan dadelik op Whatsapp begin gesels.