Forschung Patente

Jede Patent, Patentrecherche ist eine Vorarbeit vor der Anwendung durchgeführt werden. Araştırması yapılacak olan patent konusu ürün ile ilgili bir ön çalışma yapmak daha sonradan ciddi maliyetlerden kurtulmak için oldukça büyük önem taşımaktadır

Patent Forschung; über 50 Mio. über das Patentdokument durchgeführt. Also mit anderen Worten, es ist wie die Suche nach einer Nadel im Heuhaufen. Millionen von Dokumenten zu Ihrem Thema im Zusammenhang durch Sieben der nächsten Dokumente zu erfassen, ist ein Job professionell gemacht werden. Dieser Prozess wird von erfahrenen Ingenieuren durchgeführt werden; alle Arten sollten, bevor die Produkte durchgeführt werden werden in Betracht gezogen. Patent Forschung; ağırlıklı olarak patent başvuruları öncesinde tercih edilmektedir. Ancak arge çalışmaları öncesinde, fikri ve sınai haklar davaları durumlarında ve benzeri birçok durumda patent araştırması na ihtiyaç duyulmaktadır.

Patent Forschung; gerek ücretli veri tabanlarında gerekse ücretsiz veri tabanlarda; IPC ismi verilen uluslararası patent sınıflamasına göre ve konu ile ilgili anahtar kelimelerin kombinasyonları ile gerçekleştirilmektedir. Bu konu ile ilgili detaylı bilgi için patent araştırması nasıl yapılır Sie können unsere Artikel lesen.

Kızılay Patent Tescili ve Mühendislik Ofisi olarak biz; her bir patent başvuru işlemi sırasında araştırma gerçekleştirmekteyiz. Eğer ki başvuru yapmayı düşündüğünüz konu ile ilgili bir doküman ya da benzer bir durum var ise bu konu ile ilgili gerekli bilgilendirmeleri yaparak sizlere profesyonel anlamda danışmanlık yapmaktayız.

Sizler de bizden gerek patent başvurusu gerekse patent araştırması hizmeti almak isterseniz; bizimle iletişime geçiniz ve Türkiye’nin neresinde olursanız olun sizlere her türlü desteği vermekten onur duyarız.

Ayrıca bu konularla ile ilgili diğer makalelerimizi okumak isterseniz aşağıdaki konu başlıklarına ve linklere tıklamanız yeterli olacaktır.

"Patent başvuruları öncesi patent araştırması” başlıklı makalemiz

"Patentrecherche für die Verfolgung der technologischen Entwicklung” başlıklı makalemiz

"Arge çalışmaları öncesinde patent araştırması” başlıklı makalemiz

"Patentrechtsstreitigkeiten in der Forschung” başlıklı makalemiz

"Amerika’yı tekrardan keşfetmemek için patent araştırması” başlıklı makalemiz

# Sie können von Interesse sein

ADRESSE

Bayt Maher. Die Ceyhun Atif Kansu Cad. Bewertung Plaza 130 /36 Çankaya - Ankara

Online-Bewerbungsformular
Chat beginnen
Hallo, wie können wir Ihnen helfen?? Sie können sofort mit dem Chatten auf WhatsApp beginnen.