Pre-Patentanmeldung Patent Forschung

Stand der Patentanmeldungen auf Patentrecherche, Es ist das Recht, Maßnahmen zu ergreifen. Jedoch, Patentanmeldungen, Patente vor Forschung suchen, im Namen der Genauigkeit der Forschung %100 Ergebnisse sind nicht.

da, Es gibt Prozesse, dass der Datenschutz in den Patentanmeldungen. auch Arabisch, Chinesisch, İbranice, wahrgenommen wird als vollwertiges Gegenstand von Patentanmeldungen in Sprachen wie Russisch abgelegt ist recht mühsam und kostspieliger Prozess. Es wird jedoch auch Kosten zu leben in einer Vorerhebung des Verfahrens Patentanmeldung reduzieren, damit es funktioniert. In manchen Fällen sogar für ein bestehendes Produkt wird dazu beitragen, Anwendung Prevent Patent oder Gebrauchsmuster gemacht.

Patent başvuruları başvuru yapılmasına müteakiben uluslararası akredite ofisler tarafından araştırılmaktadır. Bu araştırma patentin olumlu ya da olumsuz olması anlamı taşımamaktadır ama patent süreci için bir ön bilgi oluşturacaktır.

Kızılay Patent Olarak gerçekleştireceğimiz ön araştırmalar %100 kesin sonuç vermese de patent sürecinin akıbeti için önemli rol oynamaktadır.

Ayrıca Kızılay Patent olarak biz her başvuru öncesinde bir ön araştırma yapmaktayız. Eğer ki yaptığımız ön araştırma da başvuru yapacağımız buluşa benzer başvurular söz konusu ise bu durumu müvekkillerimize bildirmekteyiz. Benzer başvurulardan farklarımız ne ise ona göre başvurularımıza yol haritası çizmekteyiz ya da birebir benzer bir dosya bulduysak müvekkilimizin daha fazla para harcamaması adına yolun başındayken başvuru yapmamasını sağlamaktayız.

Kızılay Paten Olarak bizim tavsiyemiz her başvuru öncesi bir patent araştırması yapmak ya da bir arama motorlarında bir ön araştırma yapmaktır.

# Sie können von Interesse sein

ADRESSE

Bayt Maher. Die Ceyhun Atif Kansu Cad. Bewertung Plaza 130 /36 Çankaya - Ankara

Online-Bewerbungsformular
Chat beginnen
Hallo, wie können wir Ihnen helfen?? Sie können sofort mit dem Chatten auf WhatsApp beginnen.