Οι επιχειρήσεις δίπλωμα ευρεσιτεχνίας

Εταιρείες Ευρεσιτεχνίας, επιχειρήσεις που έχουν άδεια να διεξάγουν συναλλαγές με το TPI. Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τις εταιρείες να κατανοήσουν πλήρως την έννοια της πρώτης δικηγόρος δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και ο δικηγόρος εμπορικό σήμα θα πρέπει να γνωρίζουν τι είναι.

δικηγόρος δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, TPE nezdinde καταχωρίσεις Ευρεσιτεχνίας, εγγραφής υποδείγματος χρησιμότητας, endüstriyel tasarım tescili ve entegre devre topografyası tescili işlemlerini yapmaya yetkili kişilerdir. Marka vekili ise TPE nezdinde καταχώρισης εμπορικού σήματος, endüstriyel tasarım tescili ve coğrafi işaret tescili işlemlerini yapmaya yetkili kişilerdir. Bünyesinde marka vekili ve patent vekili bulunan ve iş alanında “marka ve patent işlemlerini yapmak” ifadesi yazan firmalar patent firmaları ya da başka bir deyişle patent vekil firmaları dır. Bu özelliklere sahip olmayan firmalar ise patent firmaları ya da başka bir deyişle patent vekili firmaları değildir. Bu firmalar danışmanlık firmalarıdır. Εταιρείες Ευρεσιτεχνίας kendi bünyesinde bulunan vekiller sayesinde herhangi bir noter vekaleti gerekmeden müvekkilleri adına işlem yapabilmektedirler.

Εταιρείες Ευρεσιτεχνίας, uluslararası tescil durumlarında yurtdışındaki patent firmaları ile partner çalışmak durumundadır. Aynı durum yurtdışındaki patent firmaları nın da Türkiye’de ki patent firmaları ile çalışması zorunluluğunu ortaya çıkartmaktadır.

Kızılay Patent olarak biz de Εταιρείες Ευρεσιτεχνίας arasında ya da başka bir deyişle patent vekil firmaları arasında bulunmaktayız. Kızılay Patent olarak Türkiye’nin 81 iline de patent firmaları nın vermiş olduğu her türlü marka, ευρεσιτεχνία, υπόδειγμα χρησιμότητας, endüstriyel tasarım tescili, coğrafi işaret tescili ve bu işlemlerin uluslararası tescillerini profesyonelce bir şekilde vermekteyiz.

Άγκυρα, Αντάλια, Άδανα, Χατάι, İskenderun, Κωνσταντινούπολη, İzmir, Ερζερούμ, Εσκισεχίρ, Gaziantep, Μαλάτια, Τραπεζούντα, Kocaeli, Izmit, Çorum, Denizli, στρατός, Kayseri, Kırıkkale, Duzce, Konya, Bursa, Αντιγιάμαν, Αφιόν Καραχισάρ, όπιο, πόνος, Ακσαράι, Αμάσεια, Αρνταχάν, Artvin, διανοούμενος, Μπαλικεσίρ, Bart, Μπάτμαν, Bayburt, Bilecik, Μπινγκόλ, Μπιτλίς, Bolu, Burdur, Canakkale, Çankırı, Ντιγιαρμπακίρ, Edirne, Ελαζίγκ, Erzincan, Φιστίκι, Giresun, Gumushane, Hakkari, Αντιόχεια, Igdir, Isparta, Καχραμανμάρας, Μάρας, Karabük, Καραμάν, Καρς, Κασταμονή, Kırklareli, Κιρσεχίρ, Kilis, Adapazari, Κιουτάχεια, Manisa, Μαρντίν, μυρτιά, Icel, Μούγλα, Mus, Νεβσεχίρ, Nigde, Osmaniye, Rize, Sakarya, μαντρόσκυλο, Σιίρτ, Σινώπη, Σίβας, Σανλιούρφα, Urfa, Σιρνάκ, Tekirdag, σφαλιάρα, Tunceli, υπηρέτης, από, Γιάλοβα, Yozgat ve Zonguldak gibi Türkiye’nin 81 Σερβίρουμε την επαρχία, καθώς και το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Ερυθράς Ημισελήνου και Τεχνικό Γραφείο.

Siz de eğer patent firmaları içerisinde belli bir tecrübe, bilgi birikime sahip, şeffaf, etik, müşteri memnuniyeti, zaman ve aciliyet bilincinde kişilerle çalışmak isterseniz bizimle iletişime geçiniz.

# Μπορεί να ενδιαφέρουν

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ : 0 312 417 41 77
Φαξ : 0 312 229 36 79
αυτοκίνητο : 0 542 417 41 77
email : bilgi@kizilaypatent.com.t είναι
Skype : kizilaypatent

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

    Bayt Maher. Η Cad Ceyhun Atif Kansu. επανεξέταση Plaza 130 /36 Çankaya - Άγκυρα

    ONLINE ΑΙΤΗΣΗ
    Ξεκινήστε τη συνομιλία
    γεια πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε? Μπορείτε να ξεκινήσετε να συνομιλείτε αμέσως στο Whatsapp.