Cómo Patentes

Cómo patentes

Hoy en día, con la idea de que tienen la capital financiera del capital de la empresa que también es de gran importancia. Con la tecnología avanza para desarrollar ideas y adaptar las ideas de producción desarrollado ahora es mucho más fácil. De esta manera, las empresas trabajan en I + D concede gran importancia a, para asignar grandes presupuestos y desarrollar nuevas ideas. Estas ideas desarrolladas por la empresa, Está protegida por el registro de patentes. La relación entre el número de patentes concedidas en un país las ideas, también se utiliza para medir el desarrollo del país. Por lo tanto los derechos del titular de la patente están protegidos por la ley, beneficios ilegítimos, prohibiendo el uso de las ideas, sin la autorización de una idea se evita. Si el propietario de una patente, Si se encuentra que una manera no autorizada utilizado por otra persona de su idea, Puede recurrir a medios legales para proteger sus derechos. Kişilerin ve kurumların geliştirdikleri fikirler üzerinde hak sahibi olabilmeleri için ise patent tescili yaptırmaları gerekmektedir. bien, Cómo patentes?

Patent tescilinin yapılabilmesi için geliştirilmiş olan fikrin bir başkası tarafından daha önce kullanılmamış olması gerekmektedir. Bu nedenle firmalar AR-GE çalışmalarına başlamadan önce mutlaka profesyonel bir firma aracılığı ile patent sorgulaması yapmalıdır. Yapılan sorgulama sonucunda fikrin daha önce kullanılmadığı tespit edilirse gerekli çalışmalar yapılarak, patent tesciline başvurulabilmektedir. Patenti alınacak olan fikir eğer daha önce başkası tarafından kullanıldıysa, yapılacak olan patent sorgulaması ile bu durum kolayca tespit edilebilir ve firma bu durumda çalışmalarını başka bir yöne kaydırarak zaman ve kaynaklarını boş yere tescili onaylanmayacak bir patent için harcamak zorunda kalmaz. por lo tanto Cómo patentes konusunda dikkat edilmesi gereken en önemli nokta profesyonel ve deneyimli kişiler tarafından patent sorgulamasının yapılmasıdır. Patent sorgulaması, kaynakların ve zamanın boş yere kullanılmasını engellemektedir. Patent sorgulaması sonucunda fikrin daha önce kullanılmadığı tespit edilirse, Türk Patent Enstitüsüne başvurulur ve TPE ve bu konudaki akredite kurumların yapacağı değerlendirme sonucunda patent tescili onaylanır.

Patent tescilinin alınması süreci ve öncesinde yapılacak olan patent sorgulaması son derece önemlidir. Bu nedenle uzun yıllardır sektörde deneyimli profesyonel personeli ile hizmet vermekte olan Kızılay Patent firması ile birlikte çalışarak Cómo patentes diye düşünmeden, tüm işlemlerin titiz bir şekilde tarafımızdan tamamlanmasını sağlayabilir, marka patentinizi kısa süre içerisinde yaparak fikrinizi koruma altına alabilirsiniz.

# Puede ser de interés

CONTÁCTENOS

Tel : 0 312 417 41 77
Fax : 0 312 229 36 79
coche : 0 542 417 41 77
correo electrónico : bilgi@kizilaypatent.com.t es
Skype : kizilaypatent

    DIRECCIÓN

    Bayt Maher. El Cad Ceyhun Atif Kansu. Plaza opinión 130 /36 çankaya - Ankara

    Formulario de solicitud online
    Comenzar chat
    hola como te podemos ayudar? Puedes comenzar a chatear inmediatamente en Whatsapp.