پروتکل مادرید

Madrid Protokolü Kapsamında Uluslararası Marka Tescil Başvurusu

Madrid Protokolü kapsamında uluslararası marka tescil başvurusu, به عبارت دیگر، در میان مردم که گفته اند به طور خلاصه به عنوان یک مرجع در مادرید اشاره.

مادرید کاربرد, ترین توسط صاحبان نام تجاری در خارج از کشور که می خواهند به روند ثبت نام مورد علاقه یک علامت تجاری ثبت در خارج از کشور است. در خارج از کشور مورد نظر را در چارچوب برنامه پروتکل مادرید در همان زمان انجام می شود اجازه می دهد تا نوار به علامت تجاری ثبت شده در بسیاری از کشورها. برنامه علامت تجاری بین المللی تحت پروتکل مادرید را از طریق یک دفتر با نرم افزار مادرید, با استفاده از یک شکل واحد, در یک زبان, پرداخت هزینه تنها, ساخته شده از یک برنامه واحد. Ayrıca yapılan protokolü ile birden çok ülkede, tek bir tescil no, tek bir yenileme tarihi ile birden çok tescil elde edilebilir. Süreç ulusal başvurularda işleyişi nasılsa (yayın, itiraz, süreler) uluslararası tescilde de aynı şekilde işler.

Madrid Protokolü kapsamında uluslararası marka tescil başvurusunda, tescili istenen ülkeden 18 ay içinde red kararı gelmezse tescil edilmiş sayılır. Madrid protokolünün sağladığı bir diğer kolaylık başvurudan sonra CTM ülkeleri de seçilerek tescil talep edilebilir. Madrid başvurusunda yazışmalar WIPO ile yapılır.

Madrid Protokolü kapsamında uluslararası marka tescil sisteminin, CTM başvurusundan farklı olarak markanın çıkış yaptığı ülkede tescil başvurusu yapılmış veya tescil edilmiş olma zorunluluğu vardır.

Uluslararası ülkesel marka tescili ve Madrid Protokolü kapsamında uluslararası marka tescili konusunda bilgi danışmak ve yurtdışında marka tescili yaptırmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

تماس با ما

تلفن : 0 312 417 41 77
فکس : 0 312 229 36 79
اتومبیل : 0 542 417 41 77
ایمیل : bilgi@kizilaypatent.com.t است
اسکایپ : kizilaypatent

    آدرس

    بیت ماهر. دلار کانادا از Ceyhun عاطف کانسو. بررسی پلازا 130 /36 Cankaya نیست - آنکارا

    فرم درخواست آنلاین
    چت را شروع کنید
    سلام چگونه می توانیم به شما کمک کنیم? می توانید بلافاصله در واتساپ چت را شروع کنید.