ثبت اختراع قبل از تحقیقات درخواست حق ثبت اختراع

برنامه های ثبت اختراع قبل از جستجو ثبت اختراع, این عمل حق را است. با این حال، حق ثبت اختراع قبل از برنامه های ثبت اختراع در زمینه پژوهش و تحقیق, به نمایندگی از دقت و صحت تحقیقات %100 قرار نیست نتایج.

زیرا, در مراحل وجود دارد که حریم خصوصی در برنامه های ثبت اختراع. همچنین عربی, چینی, İbranice, دقیقا درک از مسائل در برنامه های ثبت اختراع ثبت در زبان هایی مثل روسیه کاملا پر زحمت و روند هزینه بر است. با این حال، به کار بررسی اولیه خواهد شد هزینه های مراحل ثبت نام ثبت اختراع برگزار خواهد شد در را کاهش. حتی برای محصول موجود خواهد شد در برخی موارد ساخته شده از ثبت اختراع و یا مدل ابزار برنامه پیشی گیرد.

Patent başvuruları başvuru yapılmasına müteakiben uluslararası akredite ofisler tarafından araştırılmaktadır. Bu araştırma patentin olumlu ya da olumsuz olması anlamı taşımamaktadır ama patent süreci için bir ön bilgi oluşturacaktır.

Kızılay Patent Olarak gerçekleştireceğimiz ön araştırmalar %100 kesin sonuç vermese de patent sürecinin akıbeti için önemli rol oynamaktadır.

Ayrıca Kızılay Patent olarak biz her başvuru öncesinde bir ön araştırma yapmaktayız. Eğer ki yaptığımız ön araştırma da başvuru yapacağımız buluşa benzer başvurular söz konusu ise bu durumu müvekkillerimize bildirmekteyiz. Benzer başvurulardan farklarımız ne ise ona göre başvurularımıza yol haritası çizmekteyiz ya da birebir benzer bir dosya bulduysak müvekkilimizin daha fazla para harcamaması adına yolun başındayken başvuru yapmamasını sağlamaktayız.

Kızılay Paten Olarak bizim tavsiyemiz her başvuru öncesi bir patent araştırması yapmak ya da bir arama motorlarında bir ön araştırma yapmaktır.

# شما ممکن است مورد علاقه

تماس با ما

تلفن : 0 312 417 41 77
فکس : 0 312 229 36 79
اتومبیل : 0 542 417 41 77
ایمیل : bilgi@kizilaypatent.com.t است
اسکایپ : kizilaypatent

    آدرس

    بیت ماهر. دلار کانادا از Ceyhun عاطف کانسو. بررسی پلازا 130 /36 Cankaya نیست - آنکارا

    فرم درخواست آنلاین
    چت را شروع کنید
    سلام چگونه می توانیم به شما کمک کنیم? می توانید بلافاصله در واتساپ چت را شروع کنید.