تحقیقات مدل ابزار

Faydalı model araştırması her patent ya da faydalı model başvurusu öncesi yapılması gereken bir ön çalışmadır. Araştırması yapılacak olan patent ya da faydalı model konusu ürün ile ilgili bir ön çalışma yapmak daha sonradan ciddi maliyetlerden kurtulmak için oldukça büyük önem taşımaktadır

Faydalı model araştırması; در 50 میلیون است که در بیش از ثبت اختراع و یا مدل ابزار سند انجام شده. بنابراین به عبارت دیگر، آن را مانند به دنبال یک سوزن در انبار کاه است. میلیون ها سند مربوط به موضوع خود را به نمایش به شناسایی نزدیکترین اسناد یک کار حرفه ای باشند انجام. این فرایند توسط مهندسین متخصص انجام می شود; انجام می شود قبل از هر محصول در نظر گرفته شده انجام. Faydalı model araştırması; ağırlıklı olarak patent ya da faydalı model başvuruları öncesinde tercih edilmektedir. با این حال، پیش از R & D کار, fikri ve sınai haklar davaları durumlarında ve benzeri birçok durumda faydalı model araştırması na ihtiyaç duyulmaktadır.

Faydalı model araştırması; پایگاه داده باید پرداخت و همچنین پایگاه داده رایگان در; نام IPC است که توسط ترکیبی از کلمات کلیدی بر اساس و موضوع را به طبقه بندی بین المللی ثبت اختراع انجام. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این موضوع چگونه به ثبت اختراع جستجو başlıklı makalemizi okuyabilir ya da bizlerden bilgi alabilirsiniz.

Kızılay اداره ثبت اختراعات و مهندسی به عنوان ما; her bir patent ya da faydalı model başvuru işlemi sırasında araştırma gerçekleştirmekteyiz. اگر یک سند و یا یک وضعیت مشابه مربوط به شما وجود دارد اگر شما قصد ساخت اطلاعات لازم در مورد این موضوع درخواست ما را حس مشاوره حرفه ای.

Sizler de bizden gerek patent ya da faydalı model başvurusu gerekse faydalı model araştırması hizmeti almak isterseniz; لطفا به ما و ترکیه برای تماس با شما بدون توجه به جایی در ما مفتخر به پشتیبانی از همه نوع. Patent ya da faydalı model konularında gerek faydalı model araştırması gerek faydalı model analizi ya da kıyaslaması gerekse patent ya da faydalı model başvurusu ve teşvikleri konularında muhakkak bizleri arayınız. Bizlere ulaşmak için 0312 417 41 77 nolu telefonu arayabilir ya da bilgi@kizilaypatent.com.tr mail adresine mail gönderebilirsiniz. Hatta bir çay içmek için bile sizleri ofisimizde ağırlamak isteriz.

تماس با ما

تلفن : 0 312 417 41 77
فکس : 0 312 229 36 79
اتومبیل : 0 542 417 41 77
ایمیل : bilgi@kizilaypatent.com.t است
اسکایپ : kizilaypatent

    آدرس

    بیت ماهر. دلار کانادا از Ceyhun عاطف کانسو. بررسی پلازا 130 /36 Cankaya نیست - آنکارا

    فرم درخواست آنلاین
    چت را شروع کنید
    سلام چگونه می توانیم به شما کمک کنیم? می توانید بلافاصله در واتساپ چت را شروع کنید.