Trademark Kuinka

marka tescil nasıl yapılır

Yritysten tarjoamat tavarat tai palvelut, Sitä tarjotaan markkinoille tuotenimellä, jotta kuluttajat voivat helposti tunnistaa tuotteen tai palvelun.. Pitkän ja huolellisen tutkimuksen tuloksena luotu brändi on suojattu Turkin patenttilaitokselle tehdyllä tavaramerkin rekisteröintihakemuksella.. Yrityksen käyttämä imago tuotteistaan ​​tai palveluistaan ​​kuluttajalle on erittäin tärkeä.. Brändin kyky heijastaa laatua ja luottamusta kuluttajaan, liittyy suoraan korkeisiin myyntiasteisiin. siksi yritykset, markanın kendi kontrolleri dışında yabancı kişiler tarafından kullanılmasını ve kalitesiz ürünlerle markanın imajının zedelenmesini engellemek için marka tescili yaparak, markanın kullanım haklarının sadece kendilerine ait olmasını sağlamaktadırlar. Eğer siz de bir marka oluşum süreci içerisindeyseniz ve markanızın kullanım haklarının sadece size ait olmasını istiyorsanız marka tescil nasıl yapılır başlıklı yazımızı okuyarak bu konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Marka tescili yapabilmek için öncelikle markanızın tamamen özgün olması gerekmektedir. Yani markanızın başka markalarla ifade, şekil ya da işaret açısından bir benzerlik taşımaması gerekmektedir. Markanızın özgün olup olmadığını ise marka sorgulama ile kolayca tespit edebilir, eğer varsa benzerlikleri ortadan kaldırarak marka tescil başvurunuz ile ilgili olarak bir sıkıntı yaşamanızı engelleyebilirsiniz. Marka sorgulama işlemini bu konuda profesyonel olarak hizmet vermekte olan firmalar aracılığı ile gerçekleştirerek, firmaların sahip oldukları deneyim sayesinde sizi gereken noktalarda yönlendirmesini sağlayabilir, marka tescil nasıl yapılır diye düşünmenize gerek kalmadan profesyonel bir şekilde marka tescil işlemlerinizin tamamlanmasını sağlayabilirsiniz.

Markanızın eğer diğer markalarla herhangi bir benzerliği bulunmuyorsa, TPE’ne yapacağınız başvuru ile markanız marka bülteninde yayınlanmak üzere onaylanacaktır. Marka bülteninde yayınlanan markanız diğer kişilerin itirazına açılacaktır ve herhangi bir itiraz gelmemesi durumunda marka tesciliniz onaylanacaktır. Eğer bir itiraz yapılırsa, TPE itirazları göz önünde bulundurarak bir değerlendirme yapacak ve olumlu ya da olumsuz bir sonuca varacaktır.

Uzun zamandır marka tescili konusunda profesyonel bir şekilde hizmet vermekte olan Kızılay Patent firması olarak marka tescil nasıl yapılır konusunda daha detaylı bir bilgi verebilmek için iletişim numaralarımız aracılığı ile bize ulaşabilir ve marka tescilinizin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını sağlayabilirsiniz.

# Saatat olla kiinnostavaa

OTA YHTEYTTÄ

Puh : 0 312 417 41 77
Faksi : 0 312 229 36 79
auto : 0 542 417 41 77
Sähköposti : bilgi@kizilaypatent.com.t on
Skype : kizilaypatent

    ADDRESS

    Bayt Maher. Ceyhunin Atif Kansu Cad. tarkastelu Plaza 130 /36 Çankaya - Ankara

    Sähköinen hakemuslomake
    Aloita chatti
    hei kuinka voimme auttaa sinua? Voit aloittaa chatin heti Whatsappissa.