Brevets de recherche

Chaque brevet, recherche de brevet est un travail préliminaire à faire avant l'application. Araştırması yapılacak olan patent konusu ürün ile ilgili bir ön çalışma yapmak daha sonradan ciddi maliyetlerden kurtulmak için oldukça büyük önem taşımaktadır

recherche de brevets; sur 50 millions est effectuée au-delà du document de brevet. En d'autres termes, il est comme chercher une aiguille dans une botte de foin. Des millions de documents liés à votre sujet par le dépistage pour détecter les documents les plus proches est un travail à faire professionnellement. Ce processus se fera par des ingénieurs experts; toutes sortes doivent être effectuées avant que les produits sont à l'étude. recherche de brevets; ağırlıklı olarak patent başvuruları öncesinde tercih edilmektedir. Ancak arge çalışmaları öncesinde, fikri ve sınai haklar davaları durumlarında ve benzeri birçok durumda patent araştırması na ihtiyaç duyulmaktadır.

recherche de brevets; gerek ücretli veri tabanlarında gerekse ücretsiz veri tabanlarda; IPC ismi verilen uluslararası patent sınıflamasına göre ve konu ile ilgili anahtar kelimelerin kombinasyonları ile gerçekleştirilmektedir. Bu konu ile ilgili detaylı bilgi için patent araştırması nasıl yapılır Vous pouvez lire notre article.

Kızılay Patent Tescili ve Mühendislik Ofisi olarak biz; her bir patent başvuru işlemi sırasında araştırma gerçekleştirmekteyiz. Eğer ki başvuru yapmayı düşündüğünüz konu ile ilgili bir doküman ya da benzer bir durum var ise bu konu ile ilgili gerekli bilgilendirmeleri yaparak sizlere profesyonel anlamda danışmanlık yapmaktayız.

Sizler de bizden gerek patent başvurusu gerekse patent araştırması hizmeti almak isterseniz; bizimle iletişime geçiniz ve Türkiye’nin neresinde olursanız olun sizlere her türlü desteği vermekten onur duyarız.

Ayrıca bu konularla ile ilgili diğer makalelerimizi okumak isterseniz aşağıdaki konu başlıklarına ve linklere tıklamanız yeterli olacaktır.

«Patent başvuruları öncesi patent araştırması” başlıklı makalemiz

«recherche de brevet pour la poursuite du développement technologique” başlıklı makalemiz

«Arge çalışmaları öncesinde patent araştırması” başlıklı makalemiz

«cas de litiges en matière de brevets dans la recherche” başlıklı makalemiz

«Amerika’yı tekrardan keşfetmemek için patent araştırması” başlıklı makalemiz

# Vous pouvez être d'intérêt

ADRESSE

Bayt Maher. Le Cad Ceyhun Atif Kansu. Plaza examen 130 /36 Çankaya - Ankara

FORMULAIRE DE DEMANDE EN LIGNE
Démarrer la discussion
bonjour comment pouvons-nous vous aider? Vous pouvez commencer à discuter immédiatement sur Whatsapp.