Trademark Application?

Trademark Application?

prodotti di marca, l'azienda, feste, il motto, La forma del logo o con una caratteristica marchio; che contraddistinguono il consumatore, È un diritto dato al titolare del marchio.

registrazione del marchio edilmesi, halk arasında isim tescili, marka patenti ve ya isim patenti şeklinde anılmaktadır. Ancak en doğru tanım registrazione del marchio tanımıdır. Tescili yapılmayan bir marchio için herhangi bir hak talep etmek mümkün değildir. Markalar firma unvanı ile aynı olmak zorunda değildir. Bir firmanın ya da şahsın birden çok markası bulunabilir. Örneğin bir hazır tüketim malzemesi üreten firmanın her ürünü ayrı bir markadır.

Markanın belli bir değeri vardır. Çoğu zaman marka değerleri firmanın tüm değerlerinin üzerine çıkmaktadır. Şöyle düşünülürse; sürekli televizyon, radyo, gazete gibi haberleşme araçlarında reklamı çıkan bir markanın ya da her gün günlük hayatta görülen bir markanın hak sahibinin elinden alınması durumunda, hak sahibi olan kişinin yeni bir marka oluşturması her şeye sıfırdan başlaması anlamı taşımaktadır. Dolayısı ile tüketici gözünde ayırt edilen bir marchio per registrazione del marchio gereklilikten öte bir zorunluluktur.

# Si può essere di interesse

INDIRIZZO

Bayt Maher. Il Cad Ceyhun Atif Kansu. recensione Plaza 130 /36 Çankaya - Ankara

MODULO DI ISCRIZIONE ONLINE
Inizia chat
ciao come possiamo aiutarti? Puoi iniziare subito a chattare su Whatsapp.