특허 기업

Patent firmaları, TPE nezdinde işlem yapma yetkisine sahip olan firmalardır. Patent firmaları nın tam olarak anlaşılabilmesi için öncelikle patent vekili ve marka vekili kavramlarının ne olduğunu bilmek gerekmektedir.

Patent vekili, TPE nezdinde 특허 등록, faydalı model tescili, endüstriyel tasarım tescilientegre devre topografyası tescili işlemlerini yapmaya yetkili kişilerdir. Marka vekili ise TPE nezdinde 상표 등록, endüstriyel tasarım tescilicoğrafi işaret tescili işlemlerini yapmaya yetkili kişilerdir. Bünyesinde marka vekili ve patent vekili bulunan ve iş alanında “marka ve patent işlemlerini yapmak” ifadesi yazan firmalar patent firmaları ya da başka bir deyişle patent vekil firmaları dır. Bu özelliklere sahip olmayan firmalar ise patent firmaları ya da başka bir deyişle patent vekili firmaları değildir. Bu firmalar danışmanlık firmalarıdır. Patent firmaları kendi bünyesinde bulunan vekiller sayesinde herhangi bir noter vekaleti gerekmeden müvekkilleri adına işlem yapabilmektedirler.

Patent firmaları, uluslararası tescil durumlarında yurtdışındaki patent firmaları ile partner çalışmak durumundadır. Aynı durum yurtdışındaki patent firmaları nın da Türkiye’de ki patent firmaları ile çalışması zorunluluğunu ortaya çıkartmaktadır.

Kızılay Patent olarak biz de Patent firmaları arasında ya da başka bir deyişle patent vekil firmaları arasında bulunmaktayız. Kızılay Patent olarak Türkiye’nin 81 iline de patent firmaları nın vermiş olduğu her türlü marka, 특허, 실용 신안, endüstriyel tasarım tescili, coğrafi işaret tescili ve bu işlemlerin uluslararası tescillerini profesyonelce bir şekilde vermekteyiz.

앙카라, 안탈야, 아다, 하타이, 이스 켄 데룬, 이스탄불, 이즈미르, 에르 주룸, 에스 키 세히 르, 테프, 말라 티아, 트라 브존, Kocaeli의, 이즈 미트, 코룸, 데니 즐리, 군대, 카이 세리, 키리 칼레, 듀 즈제, 콘야, 부르사, 아드야만, 아 피온 카라 히 사르, 아편, 고통, 아크 사레, 아마스, 아르 다한, 아르 트빈, 지식인, 발리 케시 르, 바트, 말 당번, 바이 부르 트, 빌레 직, 빙골, 비틀리스, 볼루, 부르 두르, 차나 칼레, 찬 크르, 디야 르바 키르, 에디 르네, 엘라 지그, Erzincan 행, 피스타치오, 레순, 귀 뮈샤, 카리, 안타 키아, 이그 디르, 스파르타, 카흐 라만 마라, 마라, 카라 북, 카라 만, 카르 스, 카스타 모누, 키르 클라 렐리, 키르 셰 히르, 킬리스, 아다 파, 쿠타 햐, 마니, 마르 딘, 머틀, ICEL, 물라, 뮤스, 네 브쉐 히르, 니데, 오스 마니, 리제, Sakarya, 마스티프, 시르, 시놉, 시바스, 샨 리우 르파, 우르 파, 시르 나크, 테 키르 다그, 찰싹, 툰 셀리, 하인, 부터, 얄 로바, YozgatZonguldak gibi Türkiye’nin 81 우리는 지방뿐만 아니라 적신 특허 및 엔지니어링 사무실을 제공.

Siz de eğer patent firmaları içerisinde belli bir tecrübe, bilgi birikime sahip, şeffaf, etik, müşteri memnuniyeti, zaman ve aciliyet bilincinde kişilerle çalışmak isterseniz bizimle iletişime geçiniz.

# 당신이 관심이있을 수 있습니다

CONTACT US

전화 : 0 312 417 41 77
팩스 : 0 312 229 36 79
자동차 : 0 542 417 41 77
이메일 : bilgi@kizilaypatent.com.t입니다
스카이프 : kizilaypatent

    ADDRESS

    Bayt 마 헤르. Ceyhun 아티프 칸수 캐드. 검토 플라자 130 /36 Çankaya - 앙카라

    온라인 신청서
    채팅 시작
    안녕하세요 무엇을 도와드릴까요?? Whatsapp에서 즉시 채팅을 시작할 수 있습니다..