Hoe Trademark Registratie

marka tescil nasıl yapılır

goederen of diensten die zij de presentatie van het bedrijf uit te voeren, consumenten gemakkelijk onder de merknaam op de markt gebracht voor een product of dienst kan herkennen. Lang en brand brand ontstaan ​​als gevolg van een zorgvuldige studie uitgevoerd door de Turkse Octrooi Instituut worden genomen onder bescherming registratieaanvraag. Het beeld van de merknaam die wordt gebruikt door het bedrijf om producten of diensten te leveren aan de consument is uiterst belangrijk. Om de kwaliteit en het vertrouwen van de consument in het merk weerspiegelen, Het is direct gerelateerd aan het hoge percentage van de omzet. daarom bedrijven, markanın kendi kontrolleri dışında yabancı kişiler tarafından kullanılmasını ve kalitesiz ürünlerle markanın imajının zedelenmesini engellemek için marka tescili yaparak, markanın kullanım haklarının sadece kendilerine ait olmasını sağlamaktadırlar. Eğer siz de bir marka oluşum süreci içerisindeyseniz ve markanızın kullanım haklarının sadece size ait olmasını istiyorsanız marka tescil nasıl yapılır başlıklı yazımızı okuyarak bu konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Marka tescili yapabilmek için öncelikle markanızın tamamen özgün olması gerekmektedir. Yani markanızın başka markalarla ifade, şekil ya da işaret açısından bir benzerlik taşımaması gerekmektedir. Markanızın özgün olup olmadığını ise marka sorgulama ile kolayca tespit edebilir, eğer varsa benzerlikleri ortadan kaldırarak marka tescil başvurunuz ile ilgili olarak bir sıkıntı yaşamanızı engelleyebilirsiniz. Marka sorgulama işlemini bu konuda profesyonel olarak hizmet vermekte olan firmalar aracılığı ile gerçekleştirerek, firmaların sahip oldukları deneyim sayesinde sizi gereken noktalarda yönlendirmesini sağlayabilir, marka tescil nasıl yapılır diye düşünmenize gerek kalmadan profesyonel bir şekilde marka tescil işlemlerinizin tamamlanmasını sağlayabilirsiniz.

Markanızın eğer diğer markalarla herhangi bir benzerliği bulunmuyorsa, TPE’ne yapacağınız başvuru ile markanız marka bülteninde yayınlanmak üzere onaylanacaktır. Marka bülteninde yayınlanan markanız diğer kişilerin itirazına açılacaktır ve herhangi bir itiraz gelmemesi durumunda marka tesciliniz onaylanacaktır. Eğer bir itiraz yapılırsa, TPE itirazları göz önünde bulundurarak bir değerlendirme yapacak ve olumlu ya da olumsuz bir sonuca varacaktır.

Uzun zamandır marka tescili konusunda profesyonel bir şekilde hizmet vermekte olan Kızılay Patent firması olarak marka tescil nasıl yapılır konusunda daha detaylı bir bilgi verebilmek için iletişim numaralarımız aracılığı ile bize ulaşabilir ve marka tescilinizin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını sağlayabilirsiniz.

# Je kan van belang zijn

ADRES

Bayt Maher. De Ceyhun Atif Kansu Cad. beoordeling Plaza 130 /36 Çankaya - Ankara

Online sollicitatieformulier
Begin chat
hallo hoe kunnen we u helpen? Je kunt direct beginnen met chatten op Whatsapp.