Trademark Controle

marka tescili kontrol

Uw merk dat u hebt gemaakt als een resultaat van een lang proces van werken, Van nut zijn rechten alleen van jou en je kunt het doen zonder uw toestemming merkregistratie om te voorkomen dat u uw merknaam van de buitenlandse persoon of het product toepassing proces moet zorgvuldig worden gevolgd. Alvorens uw aanvraag moet samenwerken met een bedrijf dat heeft gediend als een professional op dit gebied om te profiteren van de ervaring van de firma, Het proces is voltooid op een efficiënte manier zorgt ervoor dat uw uitzicht. Firmanın deneyimli personeli marka sorgulama işlemini detaylı bir şekilde gerçekleştirecek ve markanızın başka markalarla sahip olduğu ortak noktalar varsa bu noktaları tespit ederek, sizi değişiklik yapmanız gereken noktalar hakkında bilgilendirecektir. Daha sonra ise marka tescil başvurunuz yapıldıktan sonra birlikte çalıştığınız firma marka tescili kontrol işlemlerini de düzenli olarak gerçekleştirmeli ve marka tescilinizin onaylanma sürecini yakından takip etmelidir.

Uzun yıllardır marka tescili başvurularının yapılmasında ve marka sorgulamasında deneyimli ekibi ile birlikte hizmet vermekte olan Kızılay Patent firmamız, büyük bir memnuniyetle sizlere marka tescilinizi alabilmeniz için yardımcı olacaktır. Firmamızın deneyimli ekipleri, markanızın sorgulamasını yaparak varsa diğer markalarla olan benzerlikleri tespit edecek ve gereken değişikliklerin yapılması için sizi detaylı bir şekilde bilgilendireceklerdir. Siz marka tescil başvurunuzu yaptıktan sonra ise marka tescili kontrol işlemleri tarafımızdan özenli bir şekilde gerçekleştirilecektir.

Marka tescil başvurunuz yapıldıktan sonra, markanız diğer kişilerin itirazına sunulmak üzere marka bülteninde yayınlanmaktadır. Yayınlanma işlemi gerçekleştirildikten sonra eğer bir itiraz yapılırsa, TPE gezien de aantrekkingskracht van uw merk zal een re-evaluatie te maken over de goedkeuring van de registratie. onze medewerkers zullen een nauwe maken marka tescili kontrol met activiteiten, Na publicatie in de nieuwsbrief van uw merk in staat om direct informatie over wat er gebeurt en of de uitkomst van een beroep of de beoordeling hebben en zal het recht om de beslissing in beroep hebben. U klaar uw andere belangrijke zakelijke, Ons ervaren team marka tescili kontrol Het zal de werking en alle ontwikkelingen op goedkeuring van uw merkregistratie proces uit te voeren wordt u direct op de hoogte. Een werk waarmee Ankara Kızılay Patent Patent bedrijf, ons bedrijf en neem contact met ons om te profiteren van onze ervaring en je kunt meer informatie over onze diensten te krijgen.

# Je kan van belang zijn

ADRES

Bayt Maher. De Ceyhun Atif Kansu Cad. beoordeling Plaza 130 /36 Çankaya - Ankara

Online sollicitatieformulier
Begin chat
hallo hoe kunnen we u helpen? Je kunt direct beginnen met chatten op Whatsapp.