Hva er Brand?

Hva er Brand?

Brand produkt, selskapet, Sah Sun, sloganın, Formen på logo eller varemerke bærer en karakteristisk; at skille forbrukeren, Er en rettighet gitt til eieren av merket.

varemerkeregistrering edilmesi, halk arasında isim tescili, marka patenti ve ya isim patenti şeklinde anılmaktadır. Ancak en doğru tanım varemerkeregistrering tanımıdır. Tescili yapılmayan bir merkevare için herhangi bir hak talep etmek mümkün değildir. Markalar firma unvanı ile aynı olmak zorunda değildir. Bir firmanın ya da şahsın birden çok markası bulunabilir. Örneğin bir hazır tüketim malzemesi üreten firmanın her ürünü ayrı bir markadır.

Markanın belli bir değeri vardır. Çoğu zaman marka değerleri firmanın tüm değerlerinin üzerine çıkmaktadır. Şöyle düşünülürse; sürekli televizyon, radyo, gazete gibi haberleşme araçlarında reklamı çıkan bir markanın ya da her gün günlük hayatta görülen bir markanın hak sahibinin elinden alınması durumunda, hak sahibi olan kişinin yeni bir marka oluşturması her şeye sıfırdan başlaması anlamı taşımaktadır. Dolayısı ile tüketici gözünde ayırt edilen bir merkevare for varemerkeregistrering gereklilikten öte bir zorunluluktur.

# Du kan være av interesse

ADRESSE

Bayt Maher. Den Ceyhun Atif Kansu Cad. gjennomgang Plaza 130 /36 Çankaya - Ankara

Elektronisk søknadsskjema
Start Chat
hei hvordan kan vi hjelpe deg? Du kan begynne å chatte umiddelbart på Whatsapp.