Firmanavn Registrering

Firma isim tescili

selskaper, produkter eller tjenester til forbrukere med profesjonelle byråer for å fremme / advokat firma med seg selv eller danne en merkevare. Laget dette merket er svært viktig for forbrukerne å gjenkjenne produkter som skiller dem fra andre konkurrerende produkter, og sikre at de. kvalitet og pålitelig bilde eide merkevare, øke andelen av salg av selskapets produkter eller tjenester. derfor bedrifter, For å tillate bruk av utenlandske merker folk uten deres samtykke, De gjør fortjeneste oppnås varemerkeregistrering for å hindre urettferdig måte. Firma isim tescili olarak da bilinen marka tescili sayesinde, marka belirli bir kişi ya da kurumun üzerine kaydettirilmekte ve tescil sahibinin izni olmadan yabancı kişiler tarafından kullanılmamaktadır. Eğer böyle bir durum tespit edilirse tescil sahibi marka taklitçiliği yapan kişiler hakkında dava açarak, hukuki yollara başvurma hakkına sahip olmaktadır. Ayrıca marka taklitçiliği yapan kişiler kalitesiz ürün veya hizmet sunumunda bulunarak markanın piyasadaki imajını zedelemekte ve firmanın hem maddi hem de manevi olarak geri dönülmez zararlara uğramasına sebep olabilmektedirler. Bu gibi olumsuz durumları engellemek amacıyla firmalar firma isim tescili yani marka tescili almak için gerekli başvuruları yapmalıdırlar.

Marka tescili için başvuru yapılmadan önce mutlaka bu alanda deneyimli profesyonel kişiler tarafından marka sorgulaması yapılmalı ve markanın diğer markalarla herhangi bir benzerliği varsa bu benzerlikler tespit edilerek giderilmelidir. Bu konuda özellikle sorgulamayı yapan kişinin bu konuda sahip olduğu deneyim oldukça önemlidir. derfor firma isim tescili yani marka tescili için birlikte çalışmayı tercih edeceğiniz firmanın sektördeki başarısı ve deneyimi son derece önemli olmaktadır.

Uzun yıllardır marka tescili sektöründe kaliteli bir hizmet vermekte olan Kızılay Patent firması olarak firma isim tescili konusunda sizlere memnuniyetle yardımcı olabiliriz. Firmamızın deneyimli ekibi marka sorgulaması ve marka tescili başvurusu sonrasında gerekli olan tüm kontrolleri detaylı bir şekilde gerçekleştirerek, gereken durumlarda sizi bilgilendirecektir. Marka sorgulamanız sonucunda elde edilen verilere göre markanızın diğer markalarla benzer noktaları tespit edilirse, ekiplerimizin sizi doğru bir şekilde yönlendirmesi ile bu benzer noktaları giderebilir ve marka tescil başvurunuzun istediğiniz şekilde sonuçlanmasını sağlayabilirsiniz.

# Du kan være av interesse

ADRESSE

Bayt Maher. Den Ceyhun Atif Kansu Cad. gjennomgang Plaza 130 /36 Çankaya - Ankara

Elektronisk søknadsskjema
Start Chat
hei hvordan kan vi hjelpe deg? Du kan begynne å chatte umiddelbart på Whatsapp.