Qual é a marca?

Qual é a marca?

produto de marca, a empresa, partys, sloganın, Tendo um logotipo da marca ou forma característica; que distinguem pelo consumidor, É um direito dado ao proprietário da marca.

registro de marca edilmesi, halk arasında isim tescili, marka patenti e também patente nome şeklinde anılmaktadır. Ancak en doğru tanım registro de marca tanımıdır. Tescili yapılmayan bir marca için herhangi bir hak talep etmek mümkün değildir. Markalar firma unvanı ile aynı olmak zorunda değildir. Bir firmanın ya da şahsın birden çok markası bulunabilir. Örneğin bir hazır tüketim malzemesi üreten firmanın her ürünü ayrı bir markadır.

Markanın belli bir değeri vardır. Çoğu zaman marka değerleri firmanın tüm değerlerinin üzerine çıkmaktadır. Şöyle düşünülürse; sürekli televizyon, radyo, gazete gibi haberleşme araçlarında reklamı çıkan bir markanın ya da her gün günlük hayatta görülen bir markanın hak sahibinin elinden alınması durumunda, hak sahibi olan kişinin yeni bir marka oluşturması her şeye sıfırdan başlaması anlamı taşımaktadır. Dolayısı ile tüketici gözünde ayırt edilen bir marca için registro de marca gereklilikten öte bir zorunluluktur.

# Você pode ser de interesse

ENDEREÇO

Bayt Maher. O Cad Ceyhun Atif Kansu. revisão Plaza 130 /36 Çankaya - Ancara

FICHA DE INSCRIÇÃO ONLINE
Iniciar bate-papo
Olá, como podemos ajudá-lo? Você pode começar a conversar imediatamente no Whatsapp.