Vad är Brand?

Vad är Brand?

Brand produkt, företaget, partys, sloganın, Bär en logotyp eller forma karakteristiska; att skilja av konsumenten, Är en rättighet som ges till ägaren av varumärket.

varumärkesregistrering edilmesi, halk arasında isim tescili, varumärke patentet ve ya namn patent şeklinde anılmaktadır. Ancak en doğru tanım varumärkesregistrering tanımıdır. Tescili yapılmayan bir varumärke için herhangi bir hak talep etmek mümkün değildir. Markalar firma unvanı ile aynı olmak zorunda değildir. Bir firmanın ya da şahsın birden çok markası bulunabilir. Örneğin bir hazır tüketim malzemesi üreten firmanın her ürünü ayrı bir markadır.

Markanın belli bir değeri vardır. Çoğu zaman marka değerleri firmanın tüm değerlerinin üzerine çıkmaktadır. Şöyle düşünülürse; sürekli televizyon, radyo, gazete gibi haberleşme araçlarında reklamı çıkan bir markanın ya da her gün günlük hayatta görülen bir markanın hak sahibinin elinden alınması durumunda, hak sahibi olan kişinin yeni bir marka oluşturması her şeye sıfırdan başlaması anlamı taşımaktadır. Dolayısı ile tüketici gözünde ayırt edilen bir varumärke için varumärkesregistrering gereklilikten öte bir zorunluluktur.

# Du kan vara av intresse

ADRESS

Bayt Maher. Den Ceyhun Atif Kansu Cad. översyn Plaza 130 /36 Çankaya - ankara

Ansökan online
Starta chatt
hej hur kan vi hjälpa dig? Du kan börja chatta direkt på Whatsapp.