Varumärkeskontroll

marka tescili kontrol

Ditt varumärke som du har skapat som ett resultat av en lång process att arbeta, Vara av användningsrättigheter bara tillhör dig utan din tillåtelse och varumärkesregistrering kommer att göra ditt varumärke för att förhindra användningen av utländsk person eller produktansökningsprocessen bör övervakas noggrant. Innan din ansökan måste arbeta med ett företag som har tjänat som en professionell inom detta område för att dra nytta av företagets erfarenhet, processen är klar på ett effektivt sätt kommer att se vyn. Firmanın deneyimli personeli marka sorgulama işlemini detaylı bir şekilde gerçekleştirecek ve markanızın başka markalarla sahip olduğu ortak noktalar varsa bu noktaları tespit ederek, sizi değişiklik yapmanız gereken noktalar hakkında bilgilendirecektir. Daha sonra ise marka tescil başvurunuz yapıldıktan sonra birlikte çalıştığınız firma marka tescili kontrol işlemlerini de düzenli olarak gerçekleştirmeli ve marka tescilinizin onaylanma sürecini yakından takip etmelidir.

Uzun yıllardır marka tescili başvurularının yapılmasında ve marka sorgulamasında deneyimli ekibi ile birlikte hizmet vermekte olan Kızılay Patent firmamız, varumärke med stor glädje kommer att hjälpa dig att få din registrering finns. erfaret team av vårt företag, Om ditt varumärke gör förhör att identifiera likheter med andra märken och kommer att informera dig i detalj att göra de nödvändiga förändringarna. Efter registreringsansökan om du varumärke marka tescili kontrol operation kommer att utföras av oss noggrant.

Efter ansökan om registrering av varumärket, Den publiceras i bulletinen märke märke som ska läggas fram till invändningarna av andra människor. När leveransen utförs om ett överklagande görs, TPE bu itirazları göz önünde bulundurarak markanızın tescilinin onaylanması konusunda yeniden bir değerlendirme yapacaktır. Personelimizin yakından yapacağı marka tescili kontrol işlemleri sayesinde, markanız bültende yayınlandıktan sonra herhangi bir itiraz yapılıp yapılmadığı ya da değerlendirme sonucunun ne olduğu hakkında anında bilgi sahibi olabilecek ve verilen karara itiraz etme hakkına sahip olabileceksiniz. Siz diğer önemli işlerinizi tamamlarken, deneyimli ekibimiz marka tescili kontrol işlemlerini gerçekleştirecek ve marka tescilinizin onaylanması sürecinde yaşanan her gelişmede sizi anında haberdar edecektir. Bir Ankara Patent firması olan Kızılay Patent firmamız ile birlikte çalışmak ve deneyimimizden faydalanmak için bizimle iletişim kurabilir ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

# Du kan vara av intresse

ADRESS

Bayt Maher. Den Ceyhun Atif Kansu Cad. översyn Plaza 130 /36 Çankaya - ankara

Ansökan online
Starta chatt
hej hur kan vi hjälpa dig? Du kan börja chatta direkt på Whatsapp.