Технологія супер гидрофобное покриття – нанотехнології

 

Ультра коли-небудь суха рекламна плівка – Технологія супер гидрофобное покриття – нанотехнології

İnanılmaz kaplama teknolojisi

Ultra-Ever Dry практично не пропускає практично будь-яку рідину, супергідрофобний (водовідштовхувальний) та масловідштовхувальний засіб (вуглеводні) є покриттям. Створює на своїй поверхні повітряний бар’єр, використовуючи фірмову нанотехнологію для покриття об’єкта Ultra-Ever Dry. На відміну від інших покриттів, цей бар’єр безпрецедентно запобігає появі води., відштовхує масло та інші рідини. Kaplamanın üstün tutunma özelliği ve aşınma dayanıklılığı sayesinde her çeşit uygulamada kullanılabilir olması da Ultra-Ever Dry’ın bir diğer büyük yeniliğidir.

Не намокає (Противомокання)

Süperhidrofobik kaplama suyu ve diğer sıvıları geçirmediği için, nesneyi kuru tutar.

Paslanmaz (Anti-Corrosion)

Süperhidrofobik kaplama sayesinde su ve nem ana materyale asla doğrudan temas etmediği için pas konusunda maksimum düzeyde koruma sağlar.

Buz Tutmaz (Anti-Icing)

Ultra-Ever Dry’ın süperhidrofobik özelliği buzun oluşumunu bertaraf ettiği için, kaplanmış materyali tamamiyle kuru tutar.

Kirlenmez (Anti-Contamination)

Bakteri ya da radyasyon içeren toz, kir, su ve diğer sıvılar kaplanmış yüzeye aslında hiç temas etmediği için bakteri ve radyasyon büyük oranda azaltılmış ya da elenmiş olmakla birlikte steril olması gereken yüzeylerde temizlenmesi son derece kolaydır.

Kendi Kendini Temizler (Self-Cleaning)

Ultra-Ever Dry kirli suyu ve yoğun yağları ittiği ve üatünden akıttığı için temiz ve neredeyse bakterisiz kalır. Toz, kir ya da diğer moleküller kaplanmış süperhidrofobik yüzeye birikirse, hafif su püskürtme ya da üflenen hava tozu alır ve çıkarır.

Ürün Ömrünü Uzatır (Product Life-Extending)

Çoğu ürün nem, su, yağ ya da sürekli kullanımdan çok kirlendiği için etkinliğini yitirir. Çalışma eldivenleri, kişisel koruma ekipmanları, cıvatalar, somunlar vb bütün ekipman ve maddeleri nemden, pastan, sudan, kirden, buzlanmadan korumak ve temiz kalmalarını sağlamak amacıyla kullanabilirsiniz. Daha temiz ve güvenli bir çalışma alanının yanı sıra paranızdan da tasarruf etmenizi sağlar.

# Ви можете бути цікаво

КОНТАКТИ

телефон : 0 312 417 41 77
факс : 0 312 229 36 79
автомобіль : 0 542 417 41 77
E-mail : bilgi@kizilaypatent.com.t є
Skype : kizilaypatent

    АДРЕСА

    Bayt Maher. Джейхун Атиф канзу Cad. огляд Плаза 130 /36 Чанкая - Анкара

    ONLINE ЗАЯВКА
    Розпочати чат
    привіт, як ми можемо вам допомогти?? Ви можете негайно почати спілкуватися в Whatsapp.