专利运营商

Patent firmaları, TPE nezdinde işlem yapma yetkisine sahip olan firmalardır. Patent firmaları nın tam olarak anlaşılabilmesi için öncelikle patent vekili ve marka vekili kavramlarının ne olduğunu bilmek gerekmektedir.

Patent vekili, TPE nezdinde 专利注册, 实用新型注册, 工业设计注册entegre devre topografyası tescili işlemlerini yapmaya yetkili kişilerdir. Marka vekili ise TPE nezdinde 商标注册, 工业设计注册coğrafi işaret tescili işlemlerini yapmaya yetkili kişilerdir. Bünyesinde marka vekili ve patent vekili bulunan ve iş alanında “marka ve patent işlemlerini yapmak” ifadesi yazan firmalar patent firmaları ya da başka bir deyişle patent vekil firmaları dır. Bu özelliklere sahip olmayan firmalar ise patent firmaları ya da başka bir deyişle patent vekili firmaları değildir. Bu firmalar danışmanlık firmalarıdır. Patent firmaları kendi bünyesinde bulunan vekiller sayesinde herhangi bir noter vekaleti gerekmeden müvekkilleri adına işlem yapabilmektedirler.

Patent firmaları, uluslararası tescil durumlarında yurtdışındaki patent firmaları ile partner çalışmak durumundadır. Aynı durum yurtdışındaki patent firmaları nın da Türkiye’de ki patent firmaları ile çalışması zorunluluğunu ortaya çıkartmaktadır.

Kızılay Patent olarak biz de Patent firmaları arasında ya da başka bir deyişle patent vekil firmaları arasında bulunmaktayız. Kızılay Patent olarak Türkiye’nin 81 iline de patent firmaları nın vermiş olduğu her türlü marka, 专利, 实用新型, 工业设计注册, coğrafi işaret tescili ve bu işlemlerin uluslararası tescillerini profesyonelce bir şekilde vermekteyiz.

安卡拉, 安塔利亚, 阿达纳, 哈塔伊, 伊斯肯德伦, 伊斯坦布尔, 伊兹密尔, 埃尔祖鲁姆, 埃斯基谢希尔, 加济安泰普, 马拉蒂亚, 特拉布宗, 科贾埃利, 伊兹米特, 乔鲁姆, 代尼兹利, 军队, 开塞利, 克勒克卡莱, 迪兹杰, 科尼亚, , 阿德亚曼, 的Afyonkarahisar, 鸦片, 疼痛, 阿克萨赖, 阿马西亚, 阿尔达汉, 阿尔特温, 知识分子, 巴勒克埃西尔, 巴特, 蝙蝠侠, 巴伊布尔特, 比莱吉克, 宾格尔, 比特利斯, 博卢, 布尔杜尔, 恰纳卡莱, 昌克勒, 迪亚巴克尔, 埃迪尔内, 埃拉泽, 埃尔津詹, 开心果, 吉桑, 居米什哈, 哈卡里, 安塔基亚, 伊迪尔, 伊斯帕尔塔, 卡赫拉曼马拉什, 马拉什, 卡拉比克, 卡拉曼, 卡尔斯, 卡斯塔莫努, 克尔克拉雷利, 克尔谢希尔, 基利斯, 阿达帕扎勒, 屈塔希亚, 马尼萨, 马尔丁, 桃金娘, 伊切尔, 穆拉, 小家鼠, 内夫谢希尔, 尼代, 奥斯曼尼耶, 里泽, 萨卡里亚, , 锡尔特, 锡诺普, 锡瓦斯, 桑尼乌法, 乌尔法, 舍尔纳克, 泰基尔达, 拍击, 通杰利, 仆人, , 亚洛瓦, YozgatZonguldak gibi Türkiye’nin 81 我们服务于全省乃至红新月专利工程办公室.

Siz de eğer patent firmaları içerisinde belli bir tecrübe, bilgi birikime sahip, şeffaf, etik, müşteri memnuniyeti, zaman ve aciliyet bilincinde kişilerle çalışmak isterseniz bizimle iletişime geçiniz.

# 您可能会感兴趣

联系我们

联系电话 : 0 312 417 41 77
传真 : 0 312 229 36 79
汽车 : 0 542 417 41 77
电子邮件 : bilgi@kizilaypatent.com.t是
Skype的 : kizilaypatent

    地址

    朝Bayt马赫. 该Ceyhun阿蒂夫·堪萨计算机辅助设计. 回顾广场 130 /36 詹卡亚 - 安卡拉

    网上申请表格
    开始聊天
    您好,我们能为您提供什么帮助? 您可以在 Whatsapp 上立即开始聊天.