预专利申请专利研究

Patent başvuruları öncesi patent araştırması yapmak, yapılacak en doğru işlemdir. Ancak patent başvuruları öncesi patent araştırması yapılan araştırma, araştırmanın doğruluğu adına %100 sonuç vermemektedir.

因为, patent başvurularında gizlilik taşıyan süreçler bulunmaktadır. Ayrıca Arapça, Çince, İbranice, Rusça gibi dillerde yapılan patent başvurularında konunun tam olarak algılanması oldukça meşakkatli ve masraflı bir süreçtir. Ancak yine de bir ön araştırma çalışması yapmak patent tescili süreçlerinde yaşanacak maliyetleri düşürecektir. Hatta bazı durumlarda var olan bir ürün için patent ya da faydalı model başvurusu yapılmasının önüne geçecektir.

Patent başvuruları başvuru yapılmasına müteakiben uluslararası akredite ofisler tarafından araştırılmaktadır. Bu araştırma patentin olumlu ya da olumsuz olması anlamı taşımamaktadır ama patent süreci için bir ön bilgi oluşturacaktır.

Kızılay Patent Olarak gerçekleştireceğimiz ön araştırmalar %100 kesin sonuç vermese de patent sürecinin akıbeti için önemli rol oynamaktadır.

Ayrıca Kızılay Patent olarak biz her başvuru öncesinde bir ön araştırma yapmaktayız. Eğer ki yaptığımız ön araştırma da başvuru yapacağımız buluşa benzer başvurular söz konusu ise bu durumu müvekkillerimize bildirmekteyiz. Benzer başvurulardan farklarımız ne ise ona göre başvurularımıza yol haritası çizmekteyiz ya da birebir benzer bir dosya bulduysak müvekkilimizin daha fazla para harcamaması adına yolun başındayken başvuru yapmamasını sağlamaktayız.

Kızılay Paten Olarak bizim tavsiyemiz her başvuru öncesi bir patent araştırması yapmak ya da bir arama motorlarında bir ön araştırma yapmaktır.

# 您可能会感兴趣

联系我们

联系电话 : 0 312 417 41 77
传真 : 0 312 229 36 79
汽车 : 0 542 417 41 77
电子邮件 : bilgi@kizilaypatent.com.t是
Skype的 : kizilaypatent

    地址

    朝Bayt马赫. 该Ceyhun阿蒂夫·堪萨计算机辅助设计. 回顾广场 130 /36 詹卡亚 - 安卡拉

    网上申请表格
    开始聊天
    您好,我们能为您提供什么帮助? 您可以在 Whatsapp 上立即开始聊天.