Entreprises de brevets

Les sociétés de brevets, les entreprises qui sont autorisées à effectuer des transactions avec le TPI. Les brevets pour les entreprises de comprendre pleinement les concepts doivent d'abord savoir ce qu'est un avocat de brevets et de marques avocat.

avocat des brevets, TPE nezdinde l'enregistrement des brevets, enregistrement de modèle d'utilité, enregistrement des dessins et modèles industriels et entegre devre topografyası tescili işlemlerini yapmaya yetkili kişilerdir. Marka vekili ise TPE nezdinde Enregistrement de la marque, enregistrement des dessins et modèles industriels et coğrafi işaret tescili işlemlerini yapmaya yetkili kişilerdir. Bünyesinde marka vekili ve patent vekili bulunan ve iş alanında “marka ve patent işlemlerini yapmak” ifadesi yazan firmalar patent firmaları ya da başka bir deyişle patent vekil firmaları dır. Bu özelliklere sahip olmayan firmalar ise patent firmaları ya da başka bir deyişle patent vekili firmaları değildir. Bu firmalar danışmanlık firmalarıdır. Les sociétés de brevets kendi bünyesinde bulunan vekiller sayesinde herhangi bir noter vekaleti gerekmeden müvekkilleri adına işlem yapabilmektedirler.

Les sociétés de brevets, uluslararası tescil durumlarında yurtdışındaki patent firmaları ile partner çalışmak durumundadır. Aynı durum yurtdışındaki patent firmaları nın da Türkiye’de ki patent firmaları ile çalışması zorunluluğunu ortaya çıkartmaktadır.

Kızılay Patent olarak biz de Les sociétés de brevets arasında ya da başka bir deyişle patent vekil firmaları arasında bulunmaktayız. Kızılay Patent olarak Türkiye’nin 81 iline de patent firmaları nın vermiş olduğu her türlü marka, brevet, modèle d'utilité, enregistrement des dessins et modèles industriels, coğrafi işaret tescili ve bu işlemlerin uluslararası tescillerini profesyonelce bir şekilde vermekteyiz.

Ankara, Antalya, Adana, Hatay, İskenderun, İstanbul, İzmir, Erzurum, Eskisehir, Gaziantep, Malatya, Trabzon, Kocaeli, İzmit, Çorum, Denizli, armée, Kayseri, Kırıkkale, Duzce, Konya, Bursa, Adiyaman, Afyonkarahisar, opium, douleur, Aksaray, Amasya, Ardahan, Artvin, intellectuel, Balikesir, Bart, Homme chauve-souris, Bayburt, Bilecik, Bingol, Bitlis, Bolu, Burdur, Canakkale, Çankırı, Diyarbakir, Edirne, Elazig, Erzincan, pistachier, Giresun, Gumushane, Hakkari, Antakya, Igdir, Isparta, Kahramanmaras, Maras, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kırklareli, Kirsehir, Kilis, Adapazari, Kütahya, Manisa, Mardin, myrte, Icel, Muğla, Mus, Nevşehir, Nigde, Osmaniye, Rize, Sakarya, mastiff, Siirt, Sinop, Sivas, Sanliurfa, Urfa, Sirnak, Tekirdag, gifle, Tunceli, serviteur, à partir de, Yalova, Yozgat et Zonguldak gibi Türkiye’nin 81 Nous servons la province ainsi que le brevet du Croissant-Rouge et le Bureau d'ingénierie.

Siz de eğer patent firmaları içerisinde belli bir tecrübe, bilgi birikime sahip, şeffaf, etik, müşteri memnuniyeti, zaman ve aciliyet bilincinde kişilerle çalışmak isterseniz bizimle iletişime geçiniz.

# Vous pouvez être d'intérêt

ADRESSE

Bayt Maher. Le Cad Ceyhun Atif Kansu. Plaza examen 130 /36 Çankaya - Ankara

FORMULAIRE DE DEMANDE EN LIGNE
Démarrer la discussion
bonjour comment pouvons-nous vous aider? Vous pouvez commencer à discuter immédiatement sur Whatsapp.