特許事務所

特許会社, TPIとの取引を行うことを許可されている企業. 完全に最初の特許弁護士及び商標弁護士の概念を理解する企業にとって特許は、それが何であるかを知っている必要があります.

弁理士, TPE nezdinde 特許登録, 実用新案登録, endüstriyel tasarım tescili KOSGEBデータベースに登録されている企業は、これらのサポートの恩恵を受けることができます。 entegre devre topografyası tescili işlemlerini yapmaya yetkili kişilerdir. Marka vekili ise TPE nezdinde 商標登録, endüstriyel tasarım tescili KOSGEBデータベースに登録されている企業は、これらのサポートの恩恵を受けることができます。 coğrafi işaret tescili işlemlerini yapmaya yetkili kişilerdir. Bünyesinde marka vekili ve patent vekili bulunan ve iş alanında “marka ve patent işlemlerini yapmak” ifadesi yazan firmalar 特許事務所 ya da başka bir deyişle patent vekil firmaları dır. Bu özelliklere sahip olmayan firmalar ise 特許事務所 ya da başka bir deyişle patent vekili firmaları değildir. Bu firmalar danışmanlık firmalarıdır. 特許会社 kendi bünyesinde bulunan vekiller sayesinde herhangi bir noter vekaleti gerekmeden müvekkilleri adına işlem yapabilmektedirler.

特許会社, uluslararası tescil durumlarında yurtdışındaki 特許事務所 ile partner çalışmak durumundadır. Aynı durum yurtdışındaki patent firmaları nın da Türkiye’de ki patent firmaları ile çalışması zorunluluğunu ortaya çıkartmaktadır.

Kızılay Patent olarak biz de 特許会社 arasında ya da başka bir deyişle patent vekil firmaları arasında bulunmaktayız. Kızılay Patent olarak Türkiye’nin 81 iline de 特許事務所 nın vermiş olduğu her türlü marka, 特許, 実用新案, endüstriyel tasarım tescili, coğrafi işaret tescili ve bu işlemlerin uluslararası tescillerini profesyonelce bir şekilde vermekteyiz.

アンカラ, アンタルヤ, アダナ, ハタイ, イスケンデルン, イスタンブール, イズミル, エルズルム, エスキシェヒル, ガジアンテプ, マラティヤ, トラブゾン, コジャエリ, イズミット, チョルム, デニズリ, , カイセリ, クルックカレ, デュズジェ, コンヤ, ブルサ, アディヤマン, アフィヨンカラヒサル, アヘン, 痛み, アクサライ, アマスヤ, アルダハン, アルトビン, 知的, バルケシル, バート, バットマン, バイブルト, ビレジク, ビンギョル, ビトリス, ボル, ブルドゥル, チャナツカレ, チャンクル, ディヤルバクル, エディルネ, エラズー, エルジンジャン, ピスタチオ, ギレスン, ギュミュシュハネ, ハッキャーリ, アンタキャ, ウードゥル, イスパルタ, カフラマンマラシュ, マラス, カラビュク, カラマン, カルス, カスタモヌ, クルクラーレリ, クルシェヒル, キリス, アダパザル, キュタヒヤ, マニサ, マルディン, ギンバイカ, ICEL, ムーラ, ムス, ネヴシェヒル, ニーデ, オスマニエ, リゼ, サカリヤ川, マスチフ, シイルト, シノップ, シバス, シャンルウルファ, ウルファ, シュルナク, テキルダー, スラップ, トゥンジェリ, サーバント, から, ヨロヴァ, Yozgat KOSGEBデータベースに登録されている企業は、これらのサポートの恩恵を受けることができます。 Zonguldak gibi Türkiye’nin 81 私たちは、地域だけでなく、赤新月社の特許およびエンジニアリングオフィスにサービスを提供します.

Siz de eğer 特許事務所 içerisinde belli bir tecrübe, bilgi birikime sahip, şeffaf, etik, müşteri memnuniyeti, zaman ve aciliyet bilincinde kişilerle çalışmak isterseniz bizimle iletişime geçiniz.

# あなたが対象となり得ます

お問い合わせ

電話番号 : 0 312 417 41 77
ファックス : 0 312 229 36 79
車 : 0 542 417 41 77
メール : bilgi@kizilaypatent.com.tです
スカイプ : kizilaypatent

    ADDRESS

    Baytマヘル. Ceyhun アティフ・カンスカドミウム. レビュー広場 130 /36 Çankaya - アンカラ

    オンライン申込書
    チャットを始める
    こんにちは? Whatsappですぐにチャットを開始できます.