patent Bärare

patent företag, företag som har tillstånd att genomföra transaktioner med TPI. Patent för företag att till fullo förstå begreppet det första patentet advokat och varumärkesombud bör veta vad det är.

patentombud, TPE nezdinde patentregistreringar, nyttighetsmodellregistrering, endüstriyel tasarım tescili och entegre devre topografyası tescili işlemlerini yapmaya yetkili kişilerdir. Marka vekili ise TPE nezdinde varumärkesregistrering, endüstriyel tasarım tescili och coğrafi işaret tescili işlemlerini yapmaya yetkili kişilerdir. Bünyesinde marka vekili ve patent vekili bulunan ve iş alanında “marka ve patent işlemlerini yapmak” ifadesi yazan firmalar patentbyråer ya da başka bir deyişle patent vekil firmaları dır. Bu özelliklere sahip olmayan firmalar ise patentbyråer ya da başka bir deyişle patent vekili firmaları değildir. Bu firmalar danışmanlık firmalarıdır. patent företag kendi bünyesinde bulunan vekiller sayesinde herhangi bir noter vekaleti gerekmeden müvekkilleri adına işlem yapabilmektedirler.

patent företag, uluslararası tescil durumlarında yurtdışındaki patentbyråer ile partner çalışmak durumundadır. Aynı durum yurtdışındaki patent firmaları nın da Türkiye’de ki patent firmaları ile çalışması zorunluluğunu ortaya çıkartmaktadır.

Kızılay Patent olarak biz de patent företag arasında ya da başka bir deyişle patent vekil firmaları arasında bulunmaktayız. Kızılay Patent olarak Türkiye’nin 81 iline de patentbyråer nın vermiş olduğu her türlü marka, patent, bruksmodell, endüstriyel tasarım tescili, coğrafi işaret tescili ve bu işlemlerin uluslararası tescillerini profesyonelce bir şekilde vermekteyiz.

ankara, antalya, adana, Hatay, İskenderun, Istanbul, izmir, Erzurum, eskisehir, gaziantep, malatya, trabzon, Kocaeli, İzmit, Çorum, denizli, armén, kayseri, Kırıkkale, Duzce, konya, bursa, Adiyaman, Afyonkarahisar, opium, smärta, Aksaray, Amasya, Ardahan, Artvin, intellektuell, Balikesir, bart, Läderlappen, Bayburt, Bilecik, Bingol, Bitlis, Bolu, Burdur, Canakkale, Çankırı, Diyarbakir, edirne, Elazig, Erzincan, pistage, Giresun, Gumushane, Hakkari, antakya, Igdir, Isparta, Kahramanmaras, Maras, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kırklareli, Kirsehir, Kilis, Adapazari, Kütahya, manisa, Mardin, myrten, Icel, Muğla, Mus, Nevşehir, Nigde, Osmaniye, Rize, Sakarya, mastiff, Siirt, Sinop, Sivas, Sanliurfa, Urfa, Sirnak, Tekirdag, slap, Tunceli, tjänare, från, Yalova, Yozgat och Zonguldak gibi Türkiye’nin 81 Vi serverar provinsen liksom Röda halvmånen Patent and Engineering Office.

Siz de eğer patentbyråer içerisinde belli bir tecrübe, bilgi birikime sahip, şeffaf, etik, müşteri memnuniyeti, zaman ve aciliyet bilincinde kişilerle çalışmak isterseniz bizimle iletişime geçiniz.

# Du kan vara av intresse

ADRESS

Bayt Maher. Den Ceyhun Atif Kansu Cad. översyn Plaza 130 /36 Çankaya - ankara

Ansökan online
Starta chatt
hej hur kan vi hjälpa dig? Du kan börja chatta direkt på Whatsapp.